Giv Danmarks Største Bamsekram

Upload bamsetegninger på Instagram med #KræftErIkkeForBørn

Vær med til at give Danmarks Største Bamsekram til børn ramt eller berørt af kræft

Danmarks Største Bamsekram er en hyggelig og hjertelig tegneaktivitet i hele juni for alle børn og andre, der elsker at tegne. Formålet er at glæde børn ramt eller berørt af kræft med søde  og seje bamsetegninger. Hver bamsetegning er et kram, og sammen danner tegningerne Danmarks Største Bamsekram - fra børn til børn.

Vi kan kun lykkes med hjælp fra dig og børnene i din omgangskreds – uanset om det er dine børn, børnebørn, gudbørn, nabobørn eller andre.

Nemt at være med

  1. Barnet tegner en bamsetegning
  2. Skriv barnets navn og alder på tegningen
  3. Upload tegningen på Instagram #KræftErIkkeForBørn
  4. Husk, at din Instagramprofil skal være offentlig, hvis vi skal kunne se tegningen
  5. Skriv evt. i kommentarfeltet, hvorfor barnet har tegnet bamsen/-erne - og/eller skriv en lille hilsen til børnene ramt eller berørt af kræft
  6. Upload gerne flere tegninger fra samme barn

Børnene kan give bamsekram i hele juni – og det er kun fantasien, der sætter grænser for bamsetegningerne. Der kan tegnes yndlingsbamser, superheltebamser, monsterbamser, en hel bamsefamilie – eller hvad barnet har lyst til. Og I bestemmer selv, om der skal tegnes med farveblyanter, kridt, vandfarve, en iPad tegning eller noget helt andet eller noget helt andet.

Vil barnet hellere farvelægge en tegning frem for at tegne selv, kan disse bruges – eller en anden, I selv finder.

Mød Lakserytteren

Hvis der er nogen, der elsker tegninger, er det Lakserytteren alias Rasmus Kolbe. Og Lakserytteren vil i hele juni følge med og glæde sig over alle de fantastiske tegninger, som børn tegner for at glæde børn ramt af kræft. 

Lakserytteren vil også kåre Årets Bamsekramtegning – og den heldige vinder får sammen med sin familie mulighed for at møde Lakserytteren til et festligt arrangement.

Lakserytteren arbejder med at gøre børn og unge mere kreative, og hver uge følger tusindvis af børn ham på blandt andet YouTube, hvor han har skabt et kreativt tegneunivers. Lakserytteren har tidligere vundet DM i tegning, været tegnelærer og er uddannet fra Designskolen Kolding.

Vind et sejt tegnesæt

Vi trækker 5 heldige vindere af et kæmpe Crayola tegnesæt til en værdi á 349 kr. I deltager i konkurrencen, når du uploader en bamsetegning på Instagram med #kræfterikkeforbørn i perioden 1. juni – 30. juni 2021. Vi kan kun se tegningen, hvis din profil er offentlig.

Vinderne bliver trukket 1. juli 2021. Vi kontakter vinderne direkte, og vender vinderne ikke retur inden 5. juli kl. 12.00, trækker vi nye vindere. Navnene bliver offentliggjort 5. juli 2021 på cancer.dk/vindere. Kræftens Bekæmpelse har betalt gevinstafgift. 

Få Danmarks Største Bamsekram

Sammen med en masse børn i Danmark vil vi gerne sende varme tanker og give Danmarks Største Bamsekram til børn ramt og berørt af kræft. Børn, der har fået vendt deres hverdag på hovedet, børn, som er behandling for deres kræftsygdom og er midt i en svær tid, børn, der måske er isolerede og væk fra vennerne og de kendte omgivelser – ja, til alle børn, som kan trænge til et ekstra stort kram. 

Har du et barn, eller kender du et barn, der har kræft, har haft kræft, eller hvor en i familien har kræft, så vis barnet og forældrene bamsetegningerne på Instagram med #kræfterikkeforbørn i hele juni - så får barnet Danmarks Største Bamsekram.

Man skal være 13 år for at have en profil på Instagram. Vi opfordrer børn under denne alder til at se tegningerne sammen med en forælder.

Vilma, Tobias, Eddie og Mille er fire af de børn, som I sender bamsekrammene til:

Det lignede et bygkorn i øjet, men det var kræft

Børnehaven må vente lidt endnu

Eddie kan ikke huske, hvordan det er at være rask

Mille fik hjælp af en helt ny slags kræftmedicin

Støt børn og unge ramt af kræft

Køb lodder i Bamselotteriet

Fantasi er for børn. Bamser er for børn. Tegninger er for børn. Kræft er ikke for børn.