Manni King møder kendte mennesker på Danmarksturné

Mannequinen Manni King møder en stribe af kendte mennesker, der sætter deres underskrift på hende. Det skal være med til at gøre Manni King berømt og attraktiv, inden hun kommer på auktion i løbet af 2020. Pengene fra auktionen går til Kræft er ikke for børn. Kunstnerne og tatovørerne Puk, Natalia og Jasmin har startet projektet med Manni King for at gøre en forskel i arbejdet med børn, unge og kræft.

Puk designer lamper ud af mannequindukker, og ideen med Manni King udviklede sig fra at få en lampe signeret af én kendt person, sælge den og give overskuddet til arbejdet med kræftramte børn til at få mange kendte til at signere en mannequindukke. 

”Jeg mistede min far for 8 år siden, og det har helt klart været medvirkende til, at jeg gerne vil gøre noget for andre, der har kræft, eller som er pårørende. For mig har det været naturligt at fokusere på og hjælpe børn, der har kræft. Jeg har flere gange været ude på Århus Universitets Hospital og tegne med børnene. Men jeg ville gerne gøre en endnu større forskel, og det var med til at skabe ideen om Manni King,” fortæller Puk.

Den sort- og hvidmalede Manni King er på rejse rundt i hele Danmark, hvor hun møder en lang række af kendte mennesker – og Manni King har allerede mødt over 60 kendisser, bl.a. Nicki Pedersen, Stine Bramsen, Gordon Kennedy, Wafande, Sanne Søndergaard, Martin Brygmann, Nik & Jay, Rasmus Brohave, Ellie Jokar, Tina Hjortshøj Bilsbo og Jesper Nøddesbo. De har alle har sat deres underskrift på hende og fået taget billeder med hende. Målet er at Manni King skal få så mange underskrifter på sig som muligt.

Ideerne er mange, og projektet er vokset så meget de seneste par måneder, at Puk, Natalia og Jasmin har fået fire hjælpere ind over projektet. Det er Puks mor, lillebror Tobias samt veninderne Cathrine og Amalie.

”Alle, der er med i projektet, er efterhånden som en lille familie. Vi er kommet tæt på hinanden og har fået mange oplevelser sammen. Det er et sjovt og anderledes projekt, og det er en god måde at skabe opmærksomhed på. Vi vil selvfølgelig gerne samle så mange penge ind som muligt, men jeg håber også, at det giver motivation til, at andre vil gøre noget sammen, når de følger vores projekt og ser, at vi har det sjovt imens,” fortæller Cathrine om sin deltagelse. 

Tobias har også valgt at gå med i projektet, og fortæller om sin motivation, ”Kræft har fyldt enormt meget i mit liv lige, fra jeg var 14 år, hvor vi gik hen og mistede vores far. Hvis jeg kan gøre en forskel, så vil jeg til hver en tid gøre det. Det er enormt vigtigt at få en masse hjælp til de børn, som har kræft og få dem raske, så de kan nå at leve livet.” 

Manni King og fotoalbummet med kendisserne kommer på auktion i løbet af 2020. Beløbet fra auktionen går til Kræft er ikke for børn. 

Hvis du er interesseret i auktionen, så følg med her. Vi annoncerer auktionsdato og -sted, når det er fastlagt. 

Følg Manni King på Instagram