#KræftErIkkeForBørn

Ambassadører bag utraditionel indsamlingsuge

Mød vores 14 seje ambassadører, der står bag indsamlingsugen #KræftErIkkeForBørn i uge 23, som blev afholdt for fjerde år i træk.

Tusind tak til de 14 influencers og til alle jer, der har støttet deres indsamlinger. Ugen endte med et fantastisk flot resultat på 577.653 kr. Ambassadørerne er alle influencers på sociale medier, og går sammen om at samle penge ind til børn og unge ramt af kræft. Ugen bød på et væld af spændende og engagerende indsamlingsaktiviteter.

Samlet resultat: 577.653 kr.

Mød vores ambassadører

Camilla Stemann

Forfatter og iværksætter, uddanner brands og virksomheder i Instagram, influencer marketing og online iværksætteri. Hun driver desuden profilen Copenhagenbyme med fokus på iværksætterliv, opgør med hamsterhjulet, grøn mad og oplevelser. 

Følg Camilla på Instagram: copenhagenbyme og camillastemann
Følg Camilla på hendes website 

Cecilie Sejling

Danseinstruktør, influent og handicaphjælper. Mor til to. På sin profil deler hun hverdagen fra alle vinkler med sit liv med glimmer og glæde, børn og ballade. 

Følg Cecilie på Instagram 

Karina Arensbach

Karina er mor til to børn med en særlig sjælden sygdom. På Instagram taler hun og hendes familie om store og små emner og især, hvordan man genfinder sig selv efter mange år, hvor livet har slået hårdt. 

Følg Karina på Instagram

Line Schjelde

Line står bag merimeri.dk hvor hun deler ud om livet med børn i byen, boligindretning og forsøget på at nyde alt det gode i hverdagen. Derudover arbejder hun som PR manager hos Momondo og KAYAK. 

Følg  Line på Instagram 
Følg Line på hendes blog

Memet Ahmad

Far til to piger og uddannet skolelærer. Til daglig underviser Memet på Skanderborg-Odder Handelsskole og deler desuden ud af hverdagslivet som delefar på profilen Babasverden. 

Følg Memet på Instagram

Nina Claire

Mor til tre børn og butikschef i en interiørbutik. På sin profil deler hun hudløst ærligt ud af hverdags-trummerum, morlivet, indretning – alt sammen med et drys af humor. 

Følg Nina på Instagram

Ralf Østergaard Christensen

Ralf er far til to drenge og som uddannet socialpædagog arbejder han med udsatte børn og unge på en sikret ungdomsinstitution. På Instagram er han kendt som smurfvader og deler ud af livet som familiefar.  

Følg Ralf på Instagram

Thea Rytter

Forfatter til 8 DIY-bøger og deler ud af sit kreative familieliv på sin profil, hvor livet med 3 børn i provinsen krydres med høns, hund og hverdagsfilosofi. 

Følg Thea på Instagram 

10.000 børn oplever hvert år, at deres far eller mor får kræft