#KræftErIkkeForBørn

Mød vores 9 seje erhvervsprofiler

- der stod bag indsamlingsugen #KræftErIkkeForBørn i uge 23, som blev afholdt for femte år i træk

Henrik Rasmussen - Tradera

Henrik er country manager for Tradera i Danmark, der er Nordens største online markedsplads og har en baggrund indenfor for salg og ledelse fra bl.a. Universal Pictures, Scanbox og Lindhardt og Ringhof (Egmont). Som familiemenneske med børn og børnebørn ved han, hvad det betyder, når sygdom rammer familien og vil derfor gerne være en del af denne indsamling. 

Mød Henrik på LinkedIn

Laila Albæk Salem Køj - 21-5 A/S

Siden 2008, hvor Laila og hendes mand Anders fik ideen til 21-5, har Laila været i spidsen for det unikke ferieboligkoncept, som hun til hverdag både lægger hjerte og sjæl til. Udover dette er Laila mor til Isabell, Frederik og Julie – og oprindeligt ejendomsmægler. Laila støtter indsamlingen, da familien flere gange har haft kræft tæt inde på livet og meget gerne støtter både store og små i samme situation. 

Mød Laila på LinkedIn

Lars Bo Jeppesen - Letz Sushi

Lars Bo er kendt på den danske og internationale bureauscene med direktørstillinger i både Snapchat og Dentsu. Derudover er han formand for bestyrelsen hos Letz Sushi. Lars Bo er gift med Helle og far til Lucas og Rose. Lars Bo støtter op om indsamlingen, fordi det er en vigtig sag, hvor hvert eneste bidrag er et skridt på vejen mod en verden uden kræft. 

Mød Lars Bo på LinkedIn

Lars Sander Matjeka - Molt Wengel

Lars er HR- og kommerciel chef for advokatvirksomheden Molt Wengel, bestyrelsesmedlem, klummeskribent og foredragsholder. Han er gift med Rikke, far til to piger, og han støtter indsamlingen, da det er vigtigt for ham, at børn og unge får det bedste afsæt i livet – og fordi han som 16-årig selv havde en kræftsyg forælder. 

Mød Lars på LinkedIn

Lars Thylander - Thylander Gruppen

Lars er både stifter af ejendomsselskabet Thylander Gruppen og velgørenhedsorganisationen Real Care, som hjælper med at gøre en forskel for udsatte børn og unge. Lars har i mange år støttet Kræftens Bekæmpelse og støtter også dette års indsamling. Som Lars siger: Den sygdom er desværre noget, som vi alle på et tidspunkt i vores liv har tæt på. Privat er Lars gift med Maja og far til Kristian. 

Mød Lars på LinkedIn

Mads Byder - Help PR

I 2005 stiftede Mads Help PR, hvor han til daglig rådgiver virksomheder i PR og kommunikation. Mads er desuden medejer og bestyrelsesmedlem af Lyngby Boldklub, som han er dybt engageret i med hånden på hjertet. Mads er gift med Frida og far til fire børn, og han støtter indsamlingen, fordi han selv har kræft inde på livet i den nærmeste familie. 

Mød Mads på LinkedIn

Nima Astanehdost - Randstad

Nima startede sin karriere hos Randstad tilbage i 2002 som studentermedhjælper og har siddet som CEO for virksomheden siden 2016. Derudover er Nima far til Albert, Elliot og Vega, som han har sammen med sin kone, Runa. Nimas ældste søn blev ramt af alvorlig sygdom for 10 år siden, hvilket har haft store livsændrende konsekvenser for både ham og familien. Nima har derfor på nærmeste hold oplevet, hvor meget familien og særligt børnene bliver påvirket, når sygdom pludselig rammer. Derfor er det oplagt for Nima at støtte indsamlingen i år, og han håber, at vi sammen kan gøre en lille forskel. 

Mød Nima på LinkedIn

Rikke Hamilton - Audi Danmark

Rikke har arbejdet i bilbranchen i over 20 år, og nu sidder hun med sine dygtige lederegenskaber som direktør for Audi i Danmark. Derudover er Rikke mor til 3 teenagere. Rikke støtter indsamlingen, da hun har et stort hjerte for at hjælpe andre og særligt med fokus på børn. 

Mød Rikke på LinkedIn

Søren Gadeberg - Sydbank

Søren er områdedirektør for Sydbank i København og er med sit gode kendskab til den finansielle sektor med til at udbygge Sydbanks position i hovedstaden. Derudover er Søren far til Frederik og Oskar. Søren støtter indsamlingen, da enhver indsats og bidrag hjælper børn i en forfærdelig situation, og det vil Søren rigtig gerne hjælpe med. 

Mød Søren på LinkedIn