#KræftErIkkeForBørn

Mød vores 14 seje influencere

- der stod bag indsamlingsugen #KræftErIkkeForBørn i uge 23, som blev afholdt for femte år i træk

Anne Bertram

Anne er kræftoverlever og mor til to små drenge. På sin profil deler hun ærligt ud af hverdagens op- og nedture: Om tøj, om angst og om livet og hendes dejlige børn. 

Følg Anne på Instagram

Cecilie Sejling

Cecilie er danseinstruktør, influent og handicaphjælper. Mor til to børn. På sin profil deler hun hverdagen fra alle vinkler med sit liv med glimmer og glæde, børn og ballade. 

Følg Cecilie på Instagram

Christel Pixi

Christel er DJ, TV-kok og ’pastry Chef’. Hun har sin egen hjemmeside, hvor hun laver alt det, hun tror på, brænder for og dømmer op – du vil siden finde alt fra kage- og bageopskrifter til eventyr i alle verdens afkroge. Hun har bl.a. været med i tv-programmerne ’Over Atlanten’ og ’Korpset’ og er altid klar på den næste udfordring. 

Følg Christel på Instagram

Christina Møller

Christina er influent og mor til to børn. På sin profil deler hun ud om hendes interesser: Tøj, sko, mad og beauty. Familien elsker at rejse og at drømme stort. 

Følg Christina på Instagram

Christine Delmar

Christine er forretningsudvikler, mor til Sylvester og Nybyggerne-deltager i 2017. På sin profil deler hun ud af et nyt større boligprojekt: Familien er netop i gang med at istandsætte deres 70’er villa i Aalborg helt selv. 

Følg Christine på Instagram

Emilie Jacobsen

Emilie er børnebogsforfatter, illustrator og skaberen bag universet ’Tjugga’. Hun skriver, tegner og producerer selv alt lige fra sine historier, illustrationer, lyd, musik og video. Udover hendes arbejde med ’Tjugga’ er hun mor til tre, udannet pædagog og nyder at holde foredrag og gæsteundervise på diverse uddannelser. 

Følg Emilie på Instagram

Malene Bækgaard

Malene er mor til tre børn og arbejder som Senior Product Developer hos Konges Sløjd. På sin profil deler hun ud af hverdagslivet fyldt med interiør, farver, mønstre og børn. 

Følg Malene på instagram

Memet Ahmad

Memet er far til en dreng og en pige, og uddannet skolelærer. Til daglig underviser Memet til dagligt på FGU i Aarhus og deler desuden ud af hverdagslivet som delefar på profilen Babasverden.

Følg Memet på Instagram

Nina Claire Crossland

Nina er mor til tre børn og butikschef i en interiørbutik. På sin profil deler hun hudløst ærligt ud af hverdags-trummerum, morlivet, indretning – alt sammen med et drys af humor, selvironi og ærlighed. 

Følg Nina på Instagram

Peter 'Dupreeh' Rasmussen

Peter - bedre kendt som dupreeh - er sportsudøver og en af verdens bedste Counter-Strike spillere nogensinde. Han er også blevet fast ambassadør for Kræft er ikke for børn. I februar fik han og kæresten deres første lille guldklump, en søn. 

Følg Peter på Instagram

Ralf Østergaard

Ralf er far til to drenge og som uddannet socialpædagog arbejder han med udsatte børn og unge på en sikret ungdomsinstitution. På Instagram er han kendt som smurfvader og deler ud af livet som familiefar.  

Følg Ralf på Instagram

Sanne Natasha Salvén

Sanne er digital kreatør, mor til to og elsker det spirituelle hjørne. På sin profil deler hun sit familieliv, det spirituelle og kommer med gode råd og tips til, hvordan du når dine drømme. 

Følg Sanne Natasha på Instagram

10.000 børn oplever hvert år, at deres far eller mor får kræft