#KræftErIkkeForBørn

Ambassadører bag utraditionel indsamlingsuge

Mød vores ni seje ambassadører, som stod bag den nye indsamlingsuge #KræftErIkkeForBørn i uge 25. De er alle influencers på de sociale medier - og gik sammen om at samle penge ind til børn, unge og kræft. 

Tusind tak til de 9 influencers og til alle jer, der har støttet deres indsamlinger. Ugen endte med et fantastisk flot indsamlet beløb.

Indsamlet beløb: 310.376 kr.

Mød vores ambassadører

Cathrine Widunok Wichmand

Cathrine, også kendt som RockPaperDresses, blogger om alt fra mode til skønhed, indretning, familielivet og om at være mor. Hun er tidligere radiovært på DR P3.

Følg Cathrine på Instagram
Følg Cathrine på hendes blog

David Mandel og Jasper Ritz

David er tidligere radiovært på DR P3, og Jasper er tv-vært hos bl.a. TV2 Zulu. Sammen har de podcasten "Farmænd", der handler om livet som far med op- og nedture. 

Følg David på Instagram
Følg Jasper på Instagram 
Følg Farmænd podcast

Ditte Julie Jensen

Ditte Julie er formidler af det søde liv, iværksætter og kagebogsforfatter. Hun er tidligere deltager i DR’s "Den Store Bagedyst". 

Følg Ditte Julie på Instagram
Følg Ditte Julie på hendes blog

Emilie Meldgaard Jacobsen

Emilie er iværksætter, foredragsholder, forfatter og skaber af Natbjørnen Tjugga. Tjugga er en kærlig bjørn, der støtter både store og små til mere ro og bedre søvn. 

Følg Emilie på Instagram 
Følg Tjugga på Instagram

Michelle Kristensen

Michelle er trænings- og ernæringsekspert samt forfatter. Hun udbyder online boot camps og er fast tilknyttet Go' Morgen Danmark, hvor hun deler sunde opskrifter.  

Følg Michelle på Instagram
Følg Michelle på Facebook 
Følg Michelle på hendes blog 

Molly Egelind

Molly er skuespiller og har bl.a. været med i Sygeplejeskolen og Den Skaldede frisør. Hun er også tidligere deltager i ”Vild med dans” på TV2. 

Følg Molly på Instagram

3.400 børn og unge under 24 år har kræft lige nu