Konkurrencen er slut

Vinderen er Heidi fra Esbjerg. Stort tillykke – og tak til alle for deltagelsen.

Hvad falder æblet ikke langt fra?

Send STAMMEN til 1422, hvis du tror, at stammen er det rigtige svar

Send SPANDEN til 1422, hvis du tror, at spanden er det rigtige svar

Så støtter du børn ramt af kræft og deltager samtidig i konkurrencen om et gavekort til Elgiganten på 30.000 kr. Det koster 150 kr. plus alm. sms-takst. Du skal være min. 18 år. 

Sms-gættekonkurrencen udbydes af Kræftens Bekæmpelse, som har opnået tilladelsen fra Spillemyndigheden den 12. oktober 2020. Kræftens Bekæmpelse kan kontaktes på barn@cancer.dk eller telefon 3525 7540.

Præmien er et gavekort til Elgiganten på 30.000 kr.

For præmien gælder:

  • Gavekortet kan benyttes i alle Elgigantens varehuse i Danmark og på elgiganten.dk
  • Gavekortet er gældende 3 år fra 1. juli 2021
  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter
  • Præmien er skattefri for vinderen, da Kræftens Bekæmpelse betaler omsætningsafgiften
  • Udlevering af præmien sker efter nærmere aftale med vinderen.

Konkurrenceregler

Der kan deltages i sms-gættekonkurrencen fra 3. maj til og med 29. juni 2021. Der trækkes lod blandt alle rigtige svar. Vinderen udtrækkes 30. juni af Link Mobilty A/S. Vinderen får direkte besked samme dag og offentliggøres her på siden 30. juni 2021. 

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Det koster 150 kr. plus alm. sms-takst. Der kan deltages med op til 700 kr. pr. døgn og 1.500 kr. pr. uge. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. 

Ansatte ved Link Mobilty A/S, Elgiganten og Kræftens Bekæmpelse og alle de ansattes husstande må ikke deltage i konkurrencen. 

Der udbydes maksimalt 3.700 lodder i sms-gættekonkurrencen, og vinderchancen afhænger af hvor mange deltagere, der svarer korrekt. 

Overskuddet fra sms-gættekonkurrencen går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patient- og pårørendestøtte i relation til børn, unge og kræft.

I forbindelse med deltagelse i sms-gættekonkurrencen gemmer Kræftens Bekæmpelse deltagernes mobiltelefonnumre for siden at kunne vende tilbage til deltagerne med et lignende tilbud. Deltagere, der ikke ønsker disse henvendelser, kan sende en sms med teksten STOP til 1422.

Se mere om tilladelsen fra Spillemyndigheden

Se endvidere Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik