Hvad rejser julemanden i?

Send KANE til 1422, hvis du tror, at kane er det rigtige svar

Send BIL til 1422, hvis du tror, at bil er det rigtige svar

Så støtter du børn ramt af kræft og deltager samtidig i konkurrencen om et rejsegavekort til Rejselyst på 50.000 kr. Det koster 100 kr. plus alm. sms-takst. Du skal være min. 18 år. 

Sms-gættekonkurrencen udbydes af Kræftens Bekæmpelse, som har opnået tilladelsen fra Spillemyndigheden den 25. september 2019.

Præmie: Et rejsegavekort til Rejselyst på 50.000 kr.

For præmien gælder:

Rejsegavekortet kan benyttes til de destinationer, Rejselyst udbyder, når gavekortet indløses.  

Lige nu udbyder Rejselyst ni skønne destinationer:

  • Indien
  • Indonesien
  • Laos
  • Maldiverne
  • Oman
  • Seychellerne
  • Sri Lanka
  • Thailand
  • Tyrkiet

Rejsekortet er gældende 3 år fra 6. januar 2020.

Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Præmien er skattefri for vinderen, da Kræftens Bekæmpelse betaler gevinstafgiften.

Flyrejserne vil være CO2 kompenseret.

Udlevering af præmien sker efter nærmere aftale med vinderen.

Konkurrenceregler

Der kan deltages i sms-gættekonkurrencen fra den 4. november til og med den 2. januar 2020. Der trækkes lod blandt alle rigtige svar. Vinderen udtrækkes den 6. januar 2020 kl. 10 af Link Mobilty A/S. Vinderen får direkte besked og offentliggøres her på siden samme dag. 

For at deltage i konkurrencen skal du være fyldt 18 år. Det koster 100 kr. plus alm. sms-takst. Der kan deltages med op til 700 kr. pr. døgn og 1.500 kr. pr. uge. Ved deltagelse fraskrives 14 dages fortrydelsesret. 

Ansatte ved Link Mobilty A/S, Rejselyst og Kræftens Bekæmpelse og alle de ansattes husstande må ikke deltage i konkurrencen.

Der udbydes maksimalt 10.500 lodder i sms-gættekonkurrencen, og vinderchancen afhænger af hvor mange deltagere, der svarer korrekt. 

Overskuddet fra sms-gættekonkurrencen går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patient- og pårørendestøtte i relation til børn, unge og kræft.

I forbindelse med deltagelse i sms-gættekonkurrencen gemmer Kræftens Bekæmpelse deltagernes mobiltelefonnumre for siden at kunne vende tilbage til deltagerne med et lignende tilbud. Deltagere, der ikke ønsker disse henvendelser, kan sende en sms med teksten STOP til 1422.

Se mere om tilladelsen fra Spillemyndigheden

Se endvidere Kræftens Bekæmpelses privatlivspolitik