Lokalavisen - officiel mediepartner på Lyserød Lørdag

Lyserød Lørdag er en landsdækkende indsamling centreret omkring 7. oktober i forbindelse med Kræftens Bekæmpelses store kampagne for brystkræft ’Støt Brysterne’. Lyserød Lørdag farver hele Danmark lyserød med events, aktiviteter og det lokale erhvervsliv.

Lyserød Lørdag skabes af frivillige og Kræftens Bekæmpelses lokalforeninger, der samarbejder med det lokale erhvervsliv om en masse aktiviteter over hele landet. Der arrangeres motionsløb, zumba, gåture, auktioner, fest i hallen, bod på torvet og meget meget mere. Mange steder er det hele uge 40 der males lyserød.

Find mere inspiration 

Lokalavisen er officiel mediepartner på Lyserød Lørdag

Det giver rigtig god mening. Lokalavisen har det lokale og nærværende fokus, som alle de mange lokale aktiviteter og erhverv har brug for. Lokalavisen har kontakten til de lokale erhvervsdrivende og de mange frivillige arrangører, der skaber liv, events og stemning på Lyserød Lørdag. Lokalavisen gør en forskel på Lyserød Lørdag og i kampen mod brystkræft. 

Kom i kontakt med din lokalavis

I 2016 indsamlede Lyserød Lørdag 4,1 mio. kr. til kampen mod brystkræft. Et svimlende flot beløb som Lokalavisen var med til at gøre muligt med masser af omtale samt samarbejde med annoncører, erhvervsliv og frivillige arrangører.

Lokalavisen