Start din egen onlineindsamling

Start din egen indsamling og hjælp flere mænd med at overleve kræft. Det er nemt og hurtigt – og du bestemmer selvfølgelig helt selv, hvor stort engagement, du vil lægge i projektet.

Start indsamling

Se hvad andre gør - find inspiration

Nogle samler ind på arbejdspladsen, andre arrangerer motionsløb og andre igen bager kage, som de sælger for at lade overskuddet gå videre til Mand det nytter. Hos Kræftens Bekæmpelse er vi taknemmelige for hvert et bidrag – for hver en krone tæller.

Gør som Brian

Massør og akupunktør Brian fra Slagelse donerede 10 kr. til Mand det nytter per behandling i hans klinik. High five til Brian.

Gør som de gør i Vejen

I Vejen Idrætscenter afholdt man en 12-timers spinning event til fordel for Mand det nytter. Der blev trampet 8.317 kr. ind. Stor respekt!

Gør som Casper

Casper er fitnessinstruktør og har samlet ind til Mand det nytter på sine træningshold.

"Det er fedt at dyrke motion - og samtidig samle ind og hjælpe med at gøre en forskel".

Anders Nielsen, privat indsamler

Idéliste til indsamlinger

Ideliste med eksempler på indsamlinger, du selv kan iværksætte. Nogle er nemme, andre sociale, andre igen er sjove og/eller fantasifulde. Læs og lad dig inspirere.

Social Media Guide

Vi ved erfaringsmæssigt, at du får samlet mere ind, hvis du selv gør en lille indsats for at sprede budskabet om din indsamling. Her får du en guide med hurtige tips til, hvordan du via de sociale medier kan få flere folk til at støtte din indsamling.

Pift din indsamling op

Har du brug for at pifte din indsamling på jobbet eller i klubben lidt op? Hent vores pdf med forskellige kampagne-grafikker der kan printes og hænges op, så din indsamling får ekstra opmærksomhed.

Fakta om Kræftens Bekæmpelse

Vi har lavet et faktaark med relevant information om kampagnen og Kræftens Bekæmpelses arbejde. Du er velkommen til at tage nogle kopier og dele dem ud i forbindelse med din indsamling.

Hjælp flere mænd med at overleve kræft Støt nu