97 pct. af vores indtægter kommer fra private bidrag som dit

En kærlig sviner

Når vi mænd vil vise, at vi sætter pris på hinanden, har vi ofte lettere ved at give en lammer end en krammer. Nu kan du drille gutterne med en Kærlig Sviner, der viser, at du holder af dem. Samtidig støtter du Mand det nytter og hjælper flere mænd med at overleve kræft. For gutterne!

Giv et fripas

Kræftens Bekæmpelse samler ind til fordel for mænd. Vi hylder mændenes fællesskab, og den måske  vigtigste forudsætning for, at gutterne kan være sammen: En forstående kone. Tak, fordi du engang imellem giver din mand et fripas med gutterne og lader ham slippe for alt det andet, han har i kalenderen. Send din mand et 'Fripas' på manddetnytter.dk og vis, at du hjælper flere mænd med at overleve kræft.

Køb en T-shirt

For kun 150 kr. kan du købe en kampagne T-shirt, som viser, at du står op for gutterne.

Fuck Cancer armbånd

Køb et armbånd til 49 kr. og vis, du hjælper flere mænd med at overleve kræft

Køb armbåndet i vores webshop eller ved kassen hos MATAS og REMA1000 i hele landet.

Vidste du, at Kræftens Bekæmpelse står for en stor del af den offentlige kræftforskning i Danmark? Alene i 2016 støttede vi dansk kræftforskning med 393 millioner kroner.

Det går din støtte til

Stark støtter op om mændene

I 2017 iværksætter STARK en række initiativer, som skal hjælpe med at indsamle penge til mere forskning, forebyggelse og støtte til patienter og pårørende.

I hele 2017 støtter du Mand det nytter med 1 kr., når du køber en bærepose i STARK. I løbet af året kommer der flere indsamlingsaktiviteter, der støtter op om mændene. Så hold øje på stark.dk

Hjælp flere mænd med at overleve kræft Støt nu