Mindegave via e-mail eller kort

Send en mindegave med e-mail

Mindegave med mail

Ovenstående er et fiktivt eksempel på en mindegave med e-mail 

Har du brug for, at din mindehilsen når hurtigt frem, kan du donere en mindegave og skrive en hilsen via e-mail.  Når du har skrevet din hilsen og gennemført betalingen, vil du i din egen e-mail indbakke modtage en PDF-fil med din mindegave-hilsen på et flot print. Denne PDF-fil kan du sende videre til den eller de pårørende, som du ønsker skal modtage din mindegave. Du kan naturligvis også printe din mindehilsen ud. 

Minimumsdonation for Mindegave via mail er 50 kr.

Giv en mindegave med e-mail eller kort


Send en mindegave med et flot kort

Mindegave med kort

På mindegave.dk har du mulighed for at skrive et personligt kort og skænke det sammen med din mindegave. Du har samtidig mulighed for at skrive kortet på vegne af flere givere og på den måde kan I være flere om at give en mindegave. 

Vi sørger for at sende kortet til din hjemmeadresse, så du kan medbringe det til begravelsen eller bisættelsen. Alternativt kan vi sende kortet direkte til den nærmeste pårørende, hvis blot du oplyser os navn og adresse på den person, der skal modtage kortet. 

Minimumsdonation for Mindegave med kort er 250 kr. 

Giv en mindegave med e-mail eller kort


Bemærk at det printede kort kan være 3-5 dage om at nå frem til modtager.

 

Det går pengene til

Det går pengene til

Hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 62 kr. brugt til kræftforskning, 17 kr. bruges til patientstøtte, 18 kr. sættes af til forebyggelse og kun 3 kr. går til administration.