Vilkår og betingelser

Visning af oplysninger på sitet

Når du opretter en indsamling, laves der en speciel side til din indsamling. Her kan du, dine venner og andre besøgende se målet for indsamlingen og løbende følge hvor meget, der er samlet ind. Herudover vises din motivation for at starte indsamlingen samt andre oplysninger, der vedrører din indsamling.

Billeder

Vi forbeholder os ret til at fjerne materiale, der er ulovligt, upassende eller stødende. Du er ansvarlig for, at alle der optræder på dine billeder, har givet tilladelse, før du uploader et billede. I tilfælde af, at der uploades et billede af afdøde, er du ligeledes ansvarlig for at vurdere, om dette ville være i overensstemmelse med afdødes ønske.

Kræftens Bekæmpelse forpligter sig til at behandle alle oplysninger på ansvarlig vis og i overensstemmelse med dansk lovgivning.

Behandling af personlige oplysninger

For at kunne yde dig de services, som Kræftens Bekæmpelse tilbyder på sitet, er det i et vist omfang nødvendigt at registrere personlige oplysninger om dig. Dette vil dog alene ske i overensstemmelse med gældende lovgivning. Kræftens Bekæmpelse har udarbejdet en privatlivspolitik, som nærmere redegør for behandlingen af de personlige oplysninger, der er gældende for alle brugere af portalen.

Se privatlivspolitik

Oplysninger om 3. personer

Hvis du på din indsamlingsside omtaler 3. personer, skal du ifølge  persondataforordningen og databeskyttelsesloven have indhentet samtykke fra den pågældende person eller, hvis dette ikke er muligt, fra andre personer, som kan være berørt af omtalen.

Generelle brugerbetingelser

Disse betingelser gælder for alle brugere af Kræftens Bekæmpelses indsamlingssite. Hvis du ikke kan acceptere betingelserne, må du venligst forlade sitet.

Ansvarsfraskrivelse

Kræftens Bekæmpelse og andre forfattere kan ikke gøres ansvarlig for nogen skader eller gener, der er en konsekvens af brug eller misbrug af informationer på sitet.

Kræftens Bekæmpelse forbeholder sig ret til at ændre i kapacitet og indhold på sitet uden varsel og uden at kunne gøres ansvarlig for noget tab i den anledning.

Såfremt sitet indeholder links til 3. mands sites kan Kræftens Bekæmpelse ikke gøres ansvarlig for indholdet på sådanne sites.

Etik mv.

Kræftens Bekæmpelse forbeholder sig ret til at fjerne alt materiale, der anses for at være upassende, stødende, fornærmende, injurierende, kvaksalverisk, indeholder reklame, udokumenteret, ulovligt, eller som på anden måde efter vores opfattelse strider mod god moral og etik. Tilsvarende forbeholder Kræftens Bekæmpelse sig ret til at lukke/afvise adgangen for brugere, som ikke opfylder disse krav.

Rettigheder til materialet på sitet

Alt materiale, inklusive varemærker og logoer på sitet, tilhører Kræftens Bekæmpelse. Materialet er således beskyttet efter ophavsretsloven eller anden lovgivning.

Materialet må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden forudgående skriftlig tilladelse fra Kræftens Bekæmpelse.

Privat brug af materialet

Brugere må gerne printe materialet ud til egen privat ikke-kommerciel brug på følgende betingelser:

At dokumenterne forbliver hele, uredigerede og uden ændringer,

At intet gebyr tages for privat udlån af materialet,

At disse brugerbetingelser vedhæftes, og

At kilden angives.

Såfremt det i umiddelbar tilknytning til materialet er nævnt, at der er en friere adgang til at benytte materialet, er den friere adgang gældende.

Ændringer af disse brugerbetingelser

Kræftens Bekæmpelse kan til enhver tid ændre i disse brugerbetingelser, og det er brugernes eget ansvar at gøre sig bekendt med sådanne ændringer. Den nyeste version vil til enhver tid være tilgængelig her.

Kontaktinformation

Kræftens Bekæmpelse

Strandboulevarden 49

2100 København Ø

Telefon: 35 25 75 00

E-mail: info@cancer.dk

CVR. nr.: 5562 9013

Ydelser der kan erhverves på dette site

Der leveres ingen ydelser for de indbetalinger der foretages på dette site. Alle beløb er i Danske Kroner.

Der modtages følgende kort:

Dankort/Visa-dankort

EuroCard/MasterCard

Visa

Visa Electron

 

Det går pengene til

Det går pengene til

Hver gang Kræftens Bekæmpelse modtager 100 kr., bliver 62 kr. brugt til kræftforskning, 17 kr. bruges til patientstøtte, 18 kr. sættes af til forebyggelse og kun 3 kr. går til administration.