Nyheder

Der er brug for en dansk strategi for global sundhed

24-06-2020
Det har læge Christian Kraef (den Danske NCD Alliance) sammen med professor Per Kallestrup (præsident den Danske NCD Alliance) og Christian Wejse (Aarhus Universitet) skrevet et debatindlæg om til Ugeskrift for Læger.

Lungeforeningen er blevet en del af Den Danske NCD Alliance

07-02-2020
Det er med stor glæde, at vi nu officielt kan berette, at Lungeforeningen er blevet en del af Den Danske NCD Alliance.

Den Danske NCD Alliance blev ved årsskiftet programorganisation hos CISU

21-01-2020
Den Danske NCD Alliance er blevet godkendt som programorganisation hos CISU og har derved opnået en 4 årig programbevilling gennem Danidas Civilsamfundspulje.

Norge lancerer udviklingsstrategi med specifikt fokus på ikke-smitsomme sygdomme (NCDs)

07-01-2020
Norge har som det første land nogensinde lanceret en udviklingsstrategi med specifikt fokus på ikke-smitsomme sygdomme (NCDs).

Midler til nyt samarbejde med NCD Alliance of Kenya

04-06-2019
Danidas Civilsamfundspulje har netop bevilget et projekt på 1,7 mio. kr. til det første officielle samarbejde med NCD Alliance of Kenya.

To nye projekter

27-03-2019
Danidas Civilsamfundspulje har netop bevilget to projekter på sammenlagt 1 million kroner til det fortsatte samarbejde med vores nationale partneralliance i Uganda samt vores regionale partner i Østafrika.

Ny projektassistent til den danske NCD Alliance

04-03-2019
Den danske NCD Alliance har fået ny projektassistent Sandra Hou Vinter

Fire nye projekter

10-01-2019
Med fire bevillinger på samlet 2,5 millioner kroner fra Danidas Civilsamfundspulje kan vi videreføre og udbygge samarbejdet med vores partner-alliancer i hhv. Rwanda, Burundi, Tanzania og på Zanzibar.

People first: the voices for Universal Health Coverage

11-12-2018
12 december – Universal Health Coverage Day – markerer nøjagtig 11 uger siden FNs højniveaumøde om ikke-smitsomme sygdomme (NCD) i New York.

FN højniveaumøde om ikke-smitsomme sygdomme

01-10-2018
I forbindelse med FN’s generalforsamling og Højniveaumødet om ikke-smitsomme sygdomme (Noncommunicable diseases - NCDs) arrangerede den Danske NCD Alliance i samarbejde med bl.a. regeringerne fra Danmark, Tanzania og Kenya samt Novo Nordisk et såkaldt ”side-event” med titlen ”Combatting NCDs from the Village to the UN”

FN højniveaumøde om NCDs

28-09-2018
FN højniveaumødet om NCD’s blev afholdt d. 27ende september i forlængelse af FN’s årlige generalforsamling. Regeringsrepræsentanter fra flere end 50 lande var sammen med civilsamfundsorganisationer fra hele verden, herunder Den Danske NCD Alliance, til stede på dagen for at adressere og diskutere udfordringer og muligheder for, hvordan vi nationalt og globalt kan skærpe indsatsen mod NCDs.

Makunduchi Traditional Food Festival

20-09-2018
Vi har haft to praktikanter på besøg hos vores partner på Zanzibar, hvor de har undervist lokale kvinder i ernæring og deltaget i en food festival med fokus på lokale fødevare. De fortæller her om deres oplevelser.

Resultater pr. side

Viser 1-12 af 38

1 2 3 4