Toppen af poppen knækker cancer – Indstil en ildsjæl!

06-07-2018
Igen i år hylder "Toppen af poppen" hverdagens helte i det danske sundhedsvæsen. Har du som patient eller pårørende i forbindelse med kræftbehandling mødt én i sundhedsvæsenet, som har betydet noget helt specielt for dig – så vil TV2 gerne høre mere om dem.

Igen i år hylder "Toppen af poppen" hverdagens helte i det danske sundhedsvæsen. Det sker ved en stor hyldestkoncert i forbindelse med Knæk Cancer, der sendes på TV2 i uge 43. Ved koncerten optræder de syv artister, der medvirker i årets udgave af "Toppen af poppen". Du kan glæde dig til at opleve Lis Sørensen, Annika Aakjær, Pernille Rosendal, Silas Bjerregaard, Thøger Dixgaard, Søren Sko og Claus Hempler.

Koncerten optages den 28. August på Docken, i Nordhavn.

Publikum bliver sundhedsprofessionelle fra hospitaler, som behandler kræftpatienterne. Musikken skal være en stor tak til dem for deres store og vigtige arbejde.

I den forbindelse ønsker TV2 også at hylde en eller flere sundhedsprofessionelle for, at have gjort noget helt særligt for en eller flere kræftpatienter. Har du som patient eller pårørende i forbindelse med kræftbehandling mødt én i sundhedsvæsenet, som har betydet noget helt specielt for dig – så vil TV2 gerne høre mere om dem.

Det eneste, du skal gøre, er at sende en mail tilkc@mastifftv.dk og fortælle lidt om, hvem du synes fortjener en særlig tak for sit arbejde og hvorfor. Husk også at oplyse dit eget navn og telefonnummer.

Deadline er mandag d. 6/8 2018, men meget gerne før.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 
Besøg cancer.dk

 

Læs om neuroendokrine tumorer på cancer.dk

 

Besøg cancer.dk