Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Årets Stafet er den største nogensinde

11-05-2018
Der er kæmpe opbakning til årets Stafet For Livet, som hen over sommeren løber af stablen 76 steder rundt om i landet.
Det stemningsfulde foto viser en dybblå aftenhimmel og den flotte lysceremoni, hvor lysposer tændes til ære for en person, der har brug for støtte eller skal mindes.

Den stemningsfulde lysceremoni er en del af Stafet For Livet. Lysposerne minder os om dem, der har brug for støtte, og dem, der ikke er her mere.

Stafet For Livet er et døgn, hvor vi sætter fokus på kræftsagen, kæmper sammen og fejrer livet. Det er en anledning til at mindes dem, vi har mistet, og give håb til dem, der kæmper. Stafet For Livet er fællesskab, oplysning og indsamling i kampen mod kræft. 

Sæsonen nærmer sig med hastige stafet-skridt. Årets første stafet ligger i weekenden den 19. – 20. maj i Odense, og sæsonen slutter af i september med stafetter i Ribe og Gladsaxe.

Stafet For Livet vokser år for år. Hele otte nye byer kom med i stafetfamilien i 2017. I år har endnu 10 byer meldt sig, så Stafet For livet bliver afholdt 76 steder rundt om i landet, og alle er inviteret med!

Vil du gerne være med?

Find en stafet nær dig og se datoerne for alle stafetter her

Stafet For Livet udvikler sig hele tiden med nye tiltag for deltagere og tilskuere ved stafetterne. Som noget nyt i år har kampagnen De 7 tegn udarbejdet en række aktiviteter specielt til Stafet For Livet. Eksempelvis kan man gå sin runde samtidig med, at man quizzer med en makker om de syv tegn på kræft. Man kan også spille De 7 tegn Twister under pauserne, eller udfordre en holdkammerat i De 7 tegn Backgammon.

Her kan du læse om de 7 tegn på kræft

Flere stafetter vil også i år afholde tegnekonkurrencer i samarbejde med Omsorg, der er Kræftens Bekæmpelses afdeling for børn og sorg. På den måde bliver der sat fokus på børns sorg og deres rolle som pårørende.

Årets tema: TÆND HÅB!

De fleste af deltagerne ved Stafet For Livet har selv haft kræft tæt inde på livet. Enten som Fightere (Stafet For Livets egen betegnelse for alle der lige nu kæmper, eller har kæmpet med kræft i egen krop), eller som pårørende.

Vil du være Fighter?

Læs mere om at være Fighter her

Det vigtigste formål med Stafet For Livet er at give håb til mennesker ramt af kræft, både Fightere, pårørende og efterladte. Håb gennem oplysning om kræft, forebyggelse, behandling og tilbud. Håb gennem fællesskab og sammenhold, så ingen føler, de skal kæmpe alene, og håb via indsamling af midler til Kræftens Bekæmpelses arbejde.

Håbet er gennemgående for alle dele af Stafet For Livet, og derfor er temaet for Stafet For Livet 2018 ”Tænd håb”.

Kræftens Bekæmpelse ønsker alle en fantastisk Stafetsæson