Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Kræftens Bekæmpelse lancerer ny hjemmeside til fagfolk

03-10-2017
Kræftens Bekæmpelse har netop lanceret en ny hjemmeside til fagfolk, som skal gøre den patientnære viden mere tilgængelig for sundhedsprofessionelle på kræftområdet. Hjemmesiden har fået et nyt design, nyt indhold og en række nye funktioner. 
Forside af hjemmeside til fagfolk

Målet med hjemmesiden til fagfolk er blandt andet at præsentere Kræftens Bekæmpelses rapporter, undersøgelser og analyser på en mere inspirerende måde. Det sker i en dynamisk rapportdatabase, hvor fagfolkene kan søge på udvalgte områder, perioder osv.

- I Kræftens Bekæmpelse har vi en stor viden om kræftpatienter og deres pårørende. Den viden vil vi gerne gøre mere tilgængelig for de fagfolk, som arbejder på kræftområdet, siger Laila Walther, afdelingschef i Kræftens Bekæmpelse.

Nøje udvalgt indhold
Indholdet på hjemmesiden er udvalgt på baggrund af en målgruppeanalyse, som har vist, hvad sundhedsprofessionelle på kræftområdet forventer at finde på Kræftens Bekæmpelses hjemmeside, og hvad de savner viden om.

Indhold på hjemmesiden til fagfolk
  • Nyheder til fagfolk fra Kræftens Bekæmpelse
  • En rapportdatabase med udvalgte rapporter, analyser og undersøgelser
  • Redskaber og baggrundsviden om udvalgte områder, herunder udredning i kræftforløb, psykosocial støtte, rehabilitering, palliation og patientinvolvering

Der kommer mere viden til
Hjemmesiden til fagfolk bliver lanceret i flere trin. Indtil årsskiftet bliver rapportdatabasen således udbygget med mere indhold, ligesom ’alternativ behandling’ bliver tilføjet til områderne.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål eller input, har du mulighed for at udfylde en kontaktformular, som du kan finde på forsiden af hjemmesiden til fagfolk.

Se hjemmesiden til fagfolk