Gå til sygdomsliste

Kræftens Bekæmpelses Hæderspris 2018

Vi sætter pris på dem, der gør en særlig indsats for kræftpatienter. Derfor uddeler vi den 4. februar 2018 Kræftens Bekæmpelses Hæderspris. Du kan indstille din egen kandidat nu og frem til den 18. september.

Kriterier

Hædersprisen tildeles en person, en gruppe, en afdeling eller andre, som har gjort en særlig indsats inden for kræftområdet. Kræftens Bekæmpelse ønsker på den måde at fremhæve det enestående eksempel, så det kan inspirere andre til at give kræftpatienter optimal behandling, pleje og omsorg.

Prisen er på 50.000 kr. og uddeles altid den 4. februar, som er ”World Cancer Day”. I 2018 er det ottende gang prisen uddeles.

Se tidligere modtagere af hædersprisen
 

Prisoverrækkelse

Hædersprisen overrækkes i Det Kongelige Teaters Skuespilhus søndag den 4. februar 2018 om eftermiddagen. Billetter til arrangementet kan købes i Kræftens Bekæmpelses webshop fra sidst i november 2017.

Forslag til kandidat:

Maks. 500 tegn

Indstiller:

 

Nyheder

26-07-2017
Trafikstøj gør os mindre aktive
Hvis man dagligt udsættes for trafikstøj, er der mindre chance for, at man dyrker motion. Det viser ny forskning, som kan være med til at forklare, hvorfor trafikstøj øger risikoen for kræft og andre…
Læs flere nyheder