Gå til sygdomsliste

Kræftens Bekæmpelses Hæderspris 2022

Vi sætter pris på dem, der gør en særlig indsats inden for kræftområdet. Derfor uddeler vi den 4. februar 2022 Kræftens Bekæmpelses Hæderspris. Du kan indstille din egen kandidat nu og frem til og med den 10. september 2021.

Har du et bud på, hvem der fortjener en pris for sit enestående arbejde på kræftområdet? Så er det nu, du skal indstille din kandidat til Kræftens Bekæmpelses Hæderspris 2022.

I 2020 modtog 20 patientforeningerne Kræftens Bekæmpelses Hæderspris for det store og helt unikke arbejde, de hver dag gør for kræftpatienter og pårørende i Danmark.

I 2020 modtog 20 patientforeninger Kræftens Bekæmpelses Hæderspris for det store og helt unikke arbejde, de hver dag gør for kræftpatienter og pårørende i Danmark.

I 2021 blev Hædersprisen ikke uddelt på grund af corona-pandemien. Prisen er på 50.000 kr. og uddeles altid den 4. februar, som er ”World Cancer Day”. I 2022 er det 11. gang prisen uddeles.
 
Hædersprisen modtagere

Kriterier

Hædersprisen tildeles en person, en gruppe, en institution, organisation eller andre, som har gjort en særlig indsats inden for kræftområdet. Kræftens Bekæmpelse ønsker på den måde at fremhæve enestående og inspirerende eksempler inden for hele kræftsagen, som kan inspirere andre og medvirke til betydende fremskridt.

Forslag til kandidat:

Maks. 500 tegn

Indstiller:

 

Nyheder

21-07-2021
Meget kritisk at udsætte screening for kvinder, der tidligere har haft brystkræft
Tidligere brystkræftpatienter bør ikke være blandt de kvinder, der får deres brystkræftscreening udsat, når Region Hovedstaden i de kommende måneder vil udsætte invitationer til screeningsprogrammet f…
Læs flere nyheder