Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Nyt fra lokalforeningen

Vil du være med til at gøre en forskel for kræftsagen i Albertslund?
Vil du bidrage til at færre får kræft, flere overlever kræft og at kræftramte får et bedre liv efter kræft? Så har du muligheden for at gøre en forskel i lokalforeningen i Albertslund.

Vi arbejder blandt andet på at beskytte børn bedst muligt mod solens stråler, begrænse antallet af unge rygere, sikre at flest muligt kommer til lægen med symptomer på kræft, sikre at kræftpatienter får den bedst mulige behandling i kommunen, og så samler vi ind, så vi kan støtte forskning i verdensklasse. Måske er det noget for dig?

Vi søger personer der har lyst til at koordinere og planlægge vores indsatser i bestyrelsen, personer der har lyst til at afholde events, udføre praktiske opgaver, rekruttere frivillige, gøre os synlige i lokalområdet, samt personer der har lyst til at gå i dialog med kommunen om deres indsatser og samarbejde med os.


Vil du være med til at gøre en forskel som formand for Kræftens Bekæmpelse i Albertslund?

Vil du bidrage til at færre får kræft, flere overlever kræft og at kræftramte får et bedre liv efter kræft? Så har du muligheden for at gøre en forskel som formand for lokalforeningen i Albertslund.

Vi søger en formand der kan påtage sig ansvaret for lokalforeningens mange opgaver. Herunder anerkendende ledelse af frivillige i øjenhøjde, planlægge og koordinere kampagner, stå for kontakt til kommunen. Du vil indgå i netværk med andre formænd, og samarbejde tæt med hovedkontoret.

Som formand i lokalforeningen er dine vigtigste opgaver, at:
Lede foreningens arbejde
Uddelegere opgaver
Motivere frivillige gennem anerkendelse
Skabe fælles mål og retning samt trivsel
Planlægge og koordinere indsatser
Sikre vidensdeling og opfølgning på indsatser
Indkalde til møder og formulere dagsorden
Være kontaktperson, ansigt udadtil
Være foreningens politiske talerør over for politikerne og embedsmænd i kommunen
Skabe lokal synlighed om foreningens arbejde

Du får mulighed for:
At blive en del af et velfungerende team som er fagligt engagerede og har det sjovt sammen
Alsidige og spændende opgaver
God introduktion til opgaverne og organisationen
Få en anden formand som mentor
Relevante uddannelsestilbud
Et stærkt netværk med andre frivillige i Kræftens Bekæmpelse
Ingen udgifter i forbindelse med din frivillige indsats
Et frivilligjob med mening

Hvis du er interesseret er du velkommen til at kontakte Jakob på 4033 7705 eller guldberg@cancer.dk

Vil du være med til at gøre en forskel for kræftsagen i Albertslund
Udgivet den 22-02-2017

Vil du bidrage til at færre får kræft, flere overlever kræft og at kræftramte får et bedre liv efter kræft. Så har du muligheden for at gøre en forskel i lokalforeningen i Albertslund. Vi arbejder blandt andet på at beskytte børn bedst muligt mod solens stråler, begrænse antallet af unge rygere, sikre at flest muligt kommer til lægen med symptomer på kræft, sikre at kræftpatienter får den bedst mulige behandling i kommunen, og så samler vi ind, så vi kan støtte forskning i verdensklasse. Måske er det noget for dig?
Vi søger personer der har lyst til at koordinere og planlægge vores indsatser i bestyrelsen, personer der har lyst til at afholde events, udføre praktiske opgaver, rekruttere frivillige, gøre os synlige i lokalområdet, samt personer der har lyst til at gå i dialog med kommunen om deres indsatser og samarbejde med os.

Nyt galleri
Udgivet den 17-02-2017