Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Allerød lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Allerød.


Som lokalforening arbejder vi på, at oplyse skabe oplysning omkring kræft i Allerød kommune


Ligesom vi koordinerer indsamlinger via Landsindsamling, Stafet for livet etc.

Hvis du har spørgsmål eller har lyst til at være frivillig i lokalforeningen, er du velkommen til at kontakte formand Henrik Holck Skov på telefon 4814 4820 eller på mail henrik@holck-skov.dkSynes du heller ikke at børn og unge skal begynde at ryge?
Udgivet den 28-06-2023

Synes du heller ikke at børn og unge skal begynde at ryge?

Så kom og hjælp os med at udbrede budskabet på Aktiv Fritid lørdag d. 19. august.

 

Kræftens Bekæmpelse i Allerød deltager selvfølgelig i Aktiv Fritid lørdag d. 19. august. Vi sætter fokus på, hvorfor vi ikke skal give tobakken videre til vores børn og unge samt hvilke muligheder, der er for at hjælpe dem, der gerne vil stoppe med at ryge.

Vi er en lille aktiv bestyrelse, som søger efter nogle frivillige, som kan være med til at sætte en stand op og bemande den sammen med os. Du vil naturligvis blive introduceret til opgaven og emnet Røgfri Fremtid inden.

 

Hvis du har lyst til at bidrage til kræftsagen med denne frivillige opgave eller måske du bare gerne vil høre mere om lokalforeningens arbejde, er du velkommen til at kontakte formand Henrik Holck Skov på mail: henrik@holck-skov.dk

 

PS. Vi søger også en frivillig, som kan hjælpe os med at udvikle vores tilstedeværelse på facebook og andre sociale medier!!