Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Nyt fra lokalforeningen

Vil du være med til at gøre en forskel?

Kræftens Bekæmpelse i Allerød søger nye frivillige

Vil du bidrage til at færre får kræft, flere overlever kræft og at kræftramte får et bedre liv efter kræft? - Så har du muligheden for at gøre en forskel i Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Allerød.

Vi arbejder bl.a. for at begrænse antallet af unge rygere og brugere af nikotinprodukter, sikre at flest muligt kommer til lægen med symptomer på kræft, sikre at kræftpatienter får den bedst mulige behandling i kommunen og at der bliver tilbud til dem, der rammes af senfølger efter kræftbehandling. Og så samler vi ind, så vi kan støtte forskning i verdensklasse. Måske er det noget for dig?

Du skal ikke kunne eller ville det hele. Det vigtigste er, at du har lyst til at gøre en forskel for kræftsagen i Allerød.

 

Vi søger nye frivillige

-        der har lyst til at koordinere og planlægge arrangementer og foredrag

-        som kan lide at lave praktiske opgaver, når vi holder arrangementer

-        som kan lyst til at lave fundraising og oplysningsevents som Aktiv Fritid og Lyserød Lørdag

-        som kan lide at bruge SoMe og kan hjælpe med at holde lokalforeningens facebook-side opdateret


Vi tilbyder

•       Et frivilligjob med mening

•       At blive en del af et team som er fagligt engagerede og har det sjovt sammen

•       Alsidige og spændende opgaver

•       Introduktion til opgaverne og organisationen

•       Relevante uddannelsestilbud

•       Et stærkt netværk med andre frivillige i Kræftens Bekæmpelse

•       Ingen udgifter i forbindelse med din frivillige indsats

 

Hvis du er interesseret i at være en del af Kræftens Bekæmpelse i Allerød, kan du kontakte formand Henrik Holck Skov på mail: henrik@holck-skov.dk eller mobil: 21 27 47 95.. Derefter tager vi en snak om, hvad det vil sige at være en del af vores frivillige arbejde i Allerød og hvor du kan fortælle, hvad du gerne vil bidrage med.Synes du heller ikke at børn og unge skal begynde at ryge?
Udgivet den 28-06-2023

Synes du heller ikke at børn og unge skal begynde at ryge?

Så kom og hjælp os med at udbrede budskabet på Aktiv Fritid lørdag d. 19. august.

 

Kræftens Bekæmpelse i Allerød deltager selvfølgelig i Aktiv Fritid lørdag d. 19. august. Vi sætter fokus på, hvorfor vi ikke skal give tobakken videre til vores børn og unge samt hvilke muligheder, der er for at hjælpe dem, der gerne vil stoppe med at ryge.

Vi er en lille aktiv bestyrelse, som søger efter nogle frivillige, som kan være med til at sætte en stand op og bemande den sammen med os. Du vil naturligvis blive introduceret til opgaven og emnet Røgfri Fremtid inden.

 

Hvis du har lyst til at bidrage til kræftsagen med denne frivillige opgave eller måske du bare gerne vil høre mere om lokalforeningens arbejde, er du velkommen til at kontakte formand Henrik Holck Skov på mail: henrik@holck-skov.dk

 

PS. Vi søger også en frivillig, som kan hjælpe os med at udvikle vores tilstedeværelse på facebook og andre sociale medier!!