Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Nyt fra lokalforeningen

Generalforsamling med fokus på Senfølger efter kræft

Vil du have indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet i Allerød, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende her lokalt? Så kom til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelses lokalforening.

Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i år. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant.

 Nye frivillige

Vi vil gerne gøre endnu mere for både patienter og pårørende og søger derfor efter 1-2 nye frivillige til bestyrelsen. Så hvis du gerne vil gøre en forskel lokalt, så kontakt formand Henrik Holck Skov og hør mere om mulighederne.

Vi søger særligt efter dig

  • Der brænder for at sikre gode rammer for rehabilitering og behandling af senfølger og har interesse for at arbejde lokalpolitisk
  • Der har lyst til at arrangere Lyserød Lørdag i vores lokalforening

 

Tilbud til dig der har senfølger efter kræft.

Vi begynder aftenen med at sætte fokus på senfølger efter kræft. Kræftens Bekæmpelse i Allerød ønsker, at der skabes større opmærksomhed og viden om senfølger.

Vi har derfor inviteret Karin Rigét, der er fysioterapeut i Allerød Kommune, til at fortælle om hvilke tilbud, der er lokalt til dig, der har senfølger efter kræft.

Karin arbejder med genoptræning af kræftpatienter og har et særligt fokus på senfølger. Der er tid til uddybende spørgsmål og snak. 

Dagsorden

1. Valg af dirigent

2. Bestyrelsen aflægger beretning om årets virksomhed til godkendelse

3. Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse

4. Drøftelse og godkendelse af lokalforeningens aktivitetsplan for det kommende år

5. Valg til bestyrelsen herunder suppleanter

6. Valg til revisor herunder eventuelt valg af suppleant

7. Indkomne forslag

8. Eventuelt

Til generalforsamlingen har du mulighed for at komme med forslag til dagsordenen og stille op til de forskellige tillidsposter i lokalforeningen. Af hensyn til mødets praktiske afholdelse, vil vi bede dig sende dine forslag i en mail 8 dage inden generalforsamlingen samt oplyse om dit kandidatur, hvis du overvejer at stille op. Du kan skrive til formand Henrik Holck Skov på mail:

Tidspunkt

Tirsdag d. 22. marts kl. 19 – 21 på Allerød Bibliotek Skovensvej 4, 3450 Lillerød

Vi byder på kaffe og kage, så du må gerne tilmelde dig, så der er nok til alle.

Du tilmelder dig på henrik@holck-skov.dk eller mobil: 21 27 47 95.


Vi glæder os til at se dig.


De bedste hilsner

Bestyrelsen i Allerød