Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Egedal lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Egedal.

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. 


Hvis du vil vide mere om vores arbejde i Egedal kommune, er du velkommen til at kontakte:


Lokalforeningsformand

Lisbeth Bjørn Hornemann 

lisbeth.bjoern@gmail.com

5382 2155

Nytårshilsen
Udgivet den 10-01-2018

Kære medlemmer i Egedal kommune

Vi håber I havde en god jul og er kommet godt ind i 2018.

2017 blev året hvor vi fortsatte vores Café - ikke for de mange. Men vi og de som kom forbi, følte at caféen dækkede et behov for udveksling af ideer og erfaringer. Foruden dette faste har vi også hjulpet Stafet for livet og i årets løb, f.eks. afholdelsen af lyserød lørdag i Egedal Centeret. Vi forsøgte også en lørdag at fange de raske mænd når de besøgte vore genbrugspladser.
Det blev desværre også året hvor vores kære formand, Henriette Gudmand Larsen, valgte at træde af posten efter en meget flot indsats med opstart af lokalforeningen. Vi skal derfor konstituere en ny formand til generalforsamlingen, og vi håber også på at få flere medlemmer til bestyrelsen, som vil løfte det givtige og vigtige arbejde for kræftsagen sammen med os.
Hvis du har lyst til at være del af bestyrelsen, eller kender en der har, vil vi meget gerne høre fra dig. Vi mødes hver 2. måned en aften for planlægning og så er der selvfølgelig selve ’arbejdsdagen’ hvor vi deles om aktiviteterne (og hvor der også kan deltage frivillige ’udefra’). Vi har det altid hyggeligt og rart sammen – og du er velkommen til at være med. For mere information kan Leif Lindeskov kontaktes på tlf. 2067 2611 eller på mail leif.lindeskov@hotmail.com.

Invitation til foredrag med Daniel Svensson og generalforsamling
Tirsdag den 13.marts fra kl. 19 afholder vi generalforsamling i Byrådssalen, Egedal rådhus. Nærmere følger senere. Mød bare frem, vi er nok bestyrelsesmedlemmer. Men hvis du er meget interesseret så kan vi også finde en plads til dig.
Efter generalforsamlingen vil vi gerne invitere til foredrag med tidl. håndboldspiller og Vild Med Dans stjerne Daniel Svensson. Der er gratis adgang. I sit livsbekræftende og ærlige foredrag ser Daniel Svensson tilbage på sit ti måneder lange livtag med kræftsygdommen, og fortæller om sin efterfølgende genoptræning og det vellykkede comeback på håndboldbanen.
Vi håber på at se mange af jer.

Cafe for kræftramte, efterladte og pårørende
Vi vil slutteligt benytte lejligheden til reklamere for vores café for kræftramte, pårørende og efterladte, som afholdes i Egedal Sundhedscenter (ved siden af Egedal Rådhus) hver tirsdag i lige uger fra kl. 18-20.
Vi kan tale om tunge som lette emner, og hjælpe dig videre, hvis du har brug for råd og vejledning. Du er også altid velkommen til at kigge forbi og få en kop kaffe i godt selskab. Hvis du vil være sikker på at kunne komme ind, så tag din mobiltelefon med.

Med ønske om et godt nyt år
Bestyrelsen for lokalforeningen i Egedal, Kræftens Bekæmpelse