Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Furesø lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Furesø.
Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. 


Lyserød Lørdag event i Værløse Bio den 5. oktober kl. 14:00.
Udgivet den 10-09-2019

I samarbejde med Værløse Bio og Nybolig Værløse viser lokalforeningen i Furesø filmsuccesen Bohemian Rhapsody.

Se eller gense filmen sammen med en veninde/ven til en hyggelig eftermiddag i biffen. Filmen starter kl. 14:00 og slutter ca. kl. 16:15.

Prisen er 100 kr. pr. billet.

Alle biografgængere får en lyserød sløjfe.

Hele beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse Støt Brysterne 2019 .

Billetter sælges i biografen før forstillingen. Betaling med MobilePay eller kontant.

Kom og hjælp os med at støtte op om denne gode sag.

Lyserød lørdag 2019.pdf

Tilbud om Gå-gruppe
Udgivet den 06-05-2019

Furesø Kommune har i samarbejde med kommunens patientstøtte foreninger stablet et nyt motionstilbud på benene til dig, der har brug for en gå- eller cykeltur i et roligt tempo. Du kan være med hver tirsdag i maj og juni.


Mødetid og sted: Tirsdage kl. 17:00. P-plads på Ballerupvej ved Søndersø.

Turene tager ca. 30-45 min og første gang er 7/5-2019.


Vil du vide mere ? Så kontakt Center for Social og Sundhed på tlf.: 7235 4000.

Indkaldelse til generalforsamling tirsdag d. 28. marts kl. 19-22 i Satelitten, Bymidten 46, 3500 Værløse
Udgivet den 09-03-2017

Tilstede er tidligere professionel cykelrytter, Brian Holm, som vil fortælle om sine erfaringer med at leve med kræft. Deltagelse er gratis, og alle er velkommen.
Alle der ønsker at stemme til generalforsamlingen eller at stille op til bestyrelsen skal være medlem af Kræftens Bekæmpelse. Man behøver dog ikke at være medlem for at deltage til hverken oplægget eller generalforsamlingen.
Dagsorden for generalforsamlingen fremgår af Kræftens Bekæmpelses vedtægter.
Tilmelding, forslag og spørgsmål sendes til KB-Furesoe@hotmail.com senest d. 20. marts.
Tilføj dig som ven på vores nye Facebook profil.

På bestyrelsens vegne
v/formand
Hanne Mortensen

Indkaldelse til Generalforsamling 2015 Mandag d. 23. marts klokken 19.00 i Satellitten mødelokale 1 Bymidten 46 3500 Værløse
Udgivet den 22-02-2015

Dagsorden i henhold til vedtægterne.
Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, indsendes senest 8 dage før generalforsamlingen til formanden.

På bestyrelsens vegne
v/formand
Ole Pi Rinck

gf-indkaldelse-2015.pdf

Lyserød Lørdag ved Furesøbad 2014.
Udgivet den 07-10-2014

For sjette, og man fristes til at sig endnu en gang, blev kvindekajakløbet igen en stor succes.
Med lige præcist 100 startende kvinder og i høj sol ”nogen vind fra syd Øst” så løbsledelsen sig dog nødsaget til at flytte løbet ind i Farum sø, hvor Ryget Skov gav læ på langs af Værløse siden, og kun nogen udfordringer for enkelte på Farum siden.
Således var der stort engagement blandt deltagerne i dette kajakløb, som var en skøn blanding af såvel unge, ældre, erfarne, mindre erfarne, elite, som motionister. Stort set alle bådtyper blev repræsenteret idet der deltog tur, kap og havkajakker i både ener kajak- to’er kajak og for første gang også to kajakker med fire personer i.
Her bør især fremhæves at den ene, som bestod af fire helt unde piger fra Skovshoved kajak klub, havde fire piger i kajakken, men at kun de tre rent faktisk roede. Årsagen skyldes en skulderskade hos den ene af pigerne, men da de alle havde glædet sig til at deltage valgte holdet at stille op, og så blev ”fjerdemanden” blot udnævnt til Chearleater og heppede holdet flot igennem.
Rigtig mange af Kano og Kajak Klubben Nords medlemmer havde bagt brød, som blev solgt i cafeen, sammen med dejlig kaffe/te, hvor hele overskuddet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.
Dette er så absolut et prisværdigt samarbejde mellem flere frivillige instanser; Kræftens Bekæmpelse Furesø er utrolig glade for at Kano og Kajak Klubben, Dansk Kano og Kajak Forbund, og Naturstyrelsen (som gav tilladelsen til at ro på Farum Sø på grund af vejrforholdene) og på så fornem vis, og på hver deres måde støtter op om dette arrangement, Siger formand Ole Pi Rinck fra Kræftens Bekæmpelse Furesø.
Afslutningen på kajakløbet udmærker sig også idet der her ikke er præmier til de hurtigste, men der trækkes lod på deltagernummeret om alle de sponsorerede gaver, hvilket altid giver mange glade ”vindere” 
Året hovedpræmie for den bedst udklædte var sponsoreret af PLATINO of Copenhagen, hvilket gav stor applaus og henrykkelse/forbavselse hos især den glade vinder Lone Skar.
En stor tak til alle de frivillige (især mændene, da pigerne jo var på vandet) som viste et stort engagement. Vi ser frem til samarbejdet igen næste år siger formand Ole Pi Rinck fra Kræftens Bekæmpelse Furesø.

img_7112.jpg

Temaaften om Senfølger efter kræftbehandling
Udgivet den 22-09-2014

Temaaften om Senfølger efter kræftbehandling

Torsdag den 27. november kl. 19-21 i Satellitten i Værløse

Tilmelding er nødvendig på e-mail: KBF@live.dk

Oplægsholder vil være Marianne Nord Hansen, som er formand for Kræftoverlevere med Senfølger, og medlem af Kræftens Bekæmpelses Hoved Bestyrelse.

Formand for Kræftens Bekæmpelse Furesø Ole Pi Rinck udtaler; Det er almindelig kendt, at kemo- og strålebehandling kan give bivirkninger, mens behandlingen står på. Men færre er klar over, at kræftbehandlingen -eller det at have haft kræft -kan give en række senfølger, som først dukker op, når behandlingen er afsluttet. Måske flere år efter. Mange har den opfattelse, at nu har jeg overlevet min kræftsygdom, og så må jeg tage, hvad der kommer. Men det er vigtigt, at du søger hjælp for dine senfølger som fx kan være smerter, træthed, hukommelses-og koncentrationsbesvære, seksuelle problemer, vandladningsproblemer mv.

Kom og hør mere om senfølger -om hvordan du selv skal være opmærksom på, at du er ved at udvikle senfølger eller har senfølger, som du skal søge hjælp for.

Foreningen for kræftoverlevere med Senfølger vil derfor besøge Furesø Kommune og fortælle om de hyppigste senfølger til kræftbehandling.

På mødet er der afsat god tid til dialog.

Alle kræftpatienter/tidligere kræftpatienter, pårørende, Jobcenter og praktiserende læger i kommunen er meget velkommen.

Læs mere om Senfølger her:
www.senfoelger.dk

senfoelger-2014.pdf

Walk and Talk ved Furesøen 2014
Udgivet den 29-05-2014

Vi prøver igen og denne gang er telefonnumret til rådgivningen I Lyngby rigtigt 45 93 51 51
Ligeledes kan vores primære frivillige, Oda Svanborg og Jonna Rinck træffes på vores "eget" telefonnummer 61 40 90 89

walkandtalk_folder-2014.pdf

Indkaldelse til generalforsamling 2014
Udgivet den 17-02-2014

Værløse d. 17. februar 2014

Mandag d. 3. marts klokken 19.00
Satellitten mødelokale 1
Bymidten 46
3500 Værløse

Dagsorden i henhold til vedtægterne
Forslag, der ønskes behandlet på generalforsamlingen, indsendes senest 8 dage før generalforsamlingen til formanden.


På bestyrelsens vegne
v/formand
Ole Rinck Christensen

indkaldelse-2014.pdf