Nyt fra lokalforeningen

Vil du være med til at gøre en forskel for kræftsagen i Glostrup 

Om jobbet  Vil du bidrage til at færre får kræft, flere overlever kræft og at kræftramte får et bedre liv efter kræft. Så har du muligheden for at gøre en forskel i lokalforeningen i Glostrup. Vi arbejder blandt andet på at beskytte børn bedst muligt mod solens stråler, begrænse antallet af unge rygere, sikre at flest muligt kommer til lægen med symptomer på kræft, sikre at kræftpatienter får den bedst mulige behandling i kommunen, og så samler vi ind, så vi kan støtte forskning i verdensklasse. Måske er det noget for dig?


Vi søger Personer der har lyst til at koordinere og planlægge vores indsatser i bestyrelsen, personer der har lyst til at afholde events, udføre praktiske opgaver, rekruttere frivillige, gøre os synlige i lokalområdet, samt personer der har lyst til at gå i dialog med kommunen om deres indsatser og samarbejde med os. Som frivillig i Kræftens Bekæmpelses lokalforening kan du udfylde mange forskellige funktioner.

Du kan f.eks. være: 

Kommunikationsansvarlig, der kan få budskaberne i den lokale presse, samt på vores hjemmeside og facebookside.

Eventfrivillig til vores fundraising-arrangementer som f.eks. Lyserød Lørdag eller Landsindsamlingen. Forebyggelsesfrivillig til vores forebyggelses-kampagner. F.eks. i forbindelse med forebyggelse af kræft i huden, tobaks- og alkoholforebyggelse samt De syv tegn kampagnen om at gå til læge med symptomer på kræft.

Vært ved lokale oplysnings-arrangementer. Her kan du bidrage med alt fra at skaffe oplægsholder til at stille stole op og brygge kaffe.

Foreningens politiske talerør over for politikerne og embedsmænd i kommunen. Her er det en stor fordel, hvis du kender det politiske spil og er parat til i samarbejde med en ansat konsulent at gå i dialog med politikere og embedsmænd i kommunen. 

Du skal ikke kunne eller ville det hele. Det vigtigste er, at du har lyst til løfte kræftsagen i Glostrup. 


Vi tilbyder  At blive en del af et velfungerende team som er fagligt engagerede og har det sjovt sammen - Alsidige og spændende opgaver - God introduktion til opgaverne og organisationen - Relevante uddannelsestilbud - Et stærkt netværk med andre frivillige i Kræftens Bekæmpelse - Ingen udgifter i forbindelse med din frivillige indsats - Et frivilligjob med mening