Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Faste aktiviteter


Landsindsamling

Vi kender alle kender nogen, der har eller har haft kræft, og det er måske derfor, der er stor vilje til at støtte landsindsamlingen. Det kan man gøre ved at melde sig som indsamler og bruge en formiddag på at ringe på dørene og indsamle hos folk. Man kan også støtte indsamlingen ved at lægge penge i indsamlernes bøsser - eller give pengene via MobilePay.

Meld dig som indsamler I Halsnæs. I Halsnæs er vi traditionelt meget gavmilde, når indsamlerne ringer på døren. Derfor er det en god oplevelse at bruge en søndag formiddag på en frisk gåtur for at indsamle penge til kræftsagen. Halsnæs inddeles i lokale distrikter, så du kan sagtens samle ind i dit eget lokalområde. Du kan læse mere, samt melde dig som indsamler ved at trykke på nedenstående link

Bliv indsamler her

Indsamlingen i Halsnæs koordineres af indsamlingsleder Dorte Anette Larsen, som du er velkommen til at kontakte på mobil: 4042 9877.


Kampagnen Lyserød Lørdag

1 ud af 9 danske kvinder får brystkræft i løbet af deres liv. Det svarer til, at der hvert år er knap 5.000 kvinder i Danmark som får konstateret brystkræft. Det er alt for mange!

Gennem Lyserød Lørdag kan vi indsamle midler til forskning, forebyggelse og patientstøtte med det sigte, at færre kvinder får brystkræft, at flere overlever brystkræft, og at de, som overlever brystkræft, får et bedre liv efter sygdommen. Og det er kun muligt gennem de mange donationer, som kampagnen hvert år får fra danskerne, erhvervslivet og sponsorer.

Mange forskellige aktiviteter finder sted rundt om i hele Halsnæs og der er noget for alle, både børn og voksne. Det lokale erhvervsliv, foreninger og privater samarbejder om indsamling til brystkræftsagen. Ugen op til Lyserød Lørdag vil man kunne se programmet i Halsnæs Avis. Man kan også finde oplysningerne på vores facebook side: Halsnæs Lokalforening - Kræftens Bekæmpelse.


Generalforsamling med årsfest og foredrag

Hvert år i februar måned afholder vi generalforsamling. Her vælges medlemmer til bestyrelsen for 2 år ad gangen. Der er altid nogle, som går ud og andre som kommer ind. Hvis du har lyst til at gøre en forskel for kræftsagen i Halsnæs, så kontakt formand..

Lokalforeningsformand Birte Carøe

cancer.halsnaes@gmail.com

Mobil: 2916 1668