Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Helsingør lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Helsingør.

Foreningens formål er at forebygge kræftsygdomme, øge helbredelsesmulighederne og begrænse de fysiske, psykiske og sociale følgevirkninger af kræft. Landsforeningen tæller mere end 400.000 medlemmer,

heraf 4679 i Helsingør pr. 1. jan 2020.

På lokalt plan arbejder vi med oplysning, forebyggelse, patientstøtte og indsamlinger til kræftforskning. Vi arbejder tæt sammen med andre lokale patientforeninger og Helsingør kommune bl.a. for at påvirke politiske beslutninger til gavn for kræftpatienter og deres pårørende.


Generalforsamling 2021 - hjemmefra

Brug din stemme til at gøre kræftområdet stærkere i Helsingør

Kære medlem

Vi vil gerne invitere dig til Kræftens Bekæmpelse Helsingør lokalforenings generalforsamling den 22. marts 2021 kl. 19.00 – 20.30.

I år kan du deltage hjemmefra, da generalforsamlingen afholdes digitalt af hensyn til smitterisikoen omkring Corvid-19.

For at deltage skal du tilmelde dig via mail til: områdekonsulent Anne Grete Skjold Henriksen på agsh@cancer.dk senest d. 15. marts 2021. Dagen før generalforsamlingen vil du modtage et link til mødet.

Du vil have mulighed for at logge på en halv time før og få hjælp af en medarbejder i Kræftens Bekæmpelse til at teste din mikrofon og dit webcam.

Til generalforsamlingen har du mulighed for at komme med forslag til dagsordenen og at stille op til de forskellige tillidsposter i lokalforeningen. Af hensyn til mødets praktiske afholdelse, vil vi bede dig sende dine forslag i en mail 8 dage inden generalforsamlingen samt oplyse om dit kandidatur, hvis du overvejer at stille op. Send det til formand Jan Algreen-Ussing på mail:

algreen-ussing@privat.dk

Vi håber, du vil være med i år, selv om vi ikke kan mødes, som vi plejer.


Mange gode hilser

Bestyrelsen i Helsingør


Kontaktperson: 

Formand

Jan Algreen-Ussing

27450979

algreen-ussing@privat.dk

Kom til generalforsamling
Udgivet den 14-02-2019

Hvad laver Kræftens Bekæmpelses lokalforening? Kom til generalforsamling og få svar på dine spørgsmål.


Helsingør lokalforening er Kræftens Bekæmpelses repræsentant i Helsingør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. Du får denne nyhedsmail fordi vi gerne vil henlede din opmærksomhed på et par ting.


GENERALFORSAMLING

Helsingør lokalforening afholder generalforsamling tirsdag den 11. marts 2019 klokken 19.00 på Kulturværftet i Helsingør, mødelokale M3.


Alle er velkomne. Det er bestyrelsens håb, at unge og relativt unge, der gerne vil vide mere om, hvad man laver som frivillig i Kræftens Bekæmpelse, kommer til generalforsamlingen. Skulle der være nogen der overvejer at deltage i bestyrelsesarbejdet, vil der være mulighed for at blive observatør, hvor man følger bestyrelsens arbejde fra sidelinjen.


Kontaktperson:

Sten Kallenbach

sten@kallenbach.dk

40 90 48 00


45.000 frivillige med ét fælles mål


Vi arbejder alle sammen med samme mål, nemlig at færre får kræft, flere overlever kræft og flere får et bedre liv efter kræft. Sæt kræftsagen på dagsordenen og bliv frivillig i dag.


Find os på Facebook:

Forkælelsesdag for brystkræft ramte kvinder
Udgivet den 29-08-2018

Nedenfor ser du en invitation til en forkælelsesdag. Måske er den ikke aktuel for dig, men du kender måske en person, som du kunne glæde med invitationen.

Forkælelsesdag for brystkræft ramte kvinder.docx