Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Nyt fra lokalforeningen

Få indflydelse på Kræftens Bekæmpelses arbejde i Tarm, Skjern og Videbæk Som medlem af Kræftens Bekæmpelse er du også medlem af lokalforeningen i din kommune.

Det betyder, at du kan deltage på lokalforeningens generalforsamling, og på den måde få indsigt i og indflydelse på foreningens arbejde.
Generalforsamlingen afholdes 20. marts 2018 kl. 19.00 Westergaards Hotel, Bredgade 12, 6920 Videbæk  

Kræftens Bekæmpelses lokalforening og en gruppe frivillige løfter en bred vifte af opgaver inden for lokalpolitisk arbejde, forebyggelse, fundraising og støtte til kræftramte. I Tarm, Skjern og Videbæk har Kræftens Bekæmpelse 2870 medlemmer – kom og vær med!  Dagsorden ifølge vedtægterne.

Har du overvejet alternativ kræftbehandling? Berit Wheler som er daglig leder af Informationscenter for alternativ kræftbehandling (ICAK) kommer og fortæller om hvilke problemstillinger hun møder i sit arbejde. Hun vil også fortælle om mulighederne for at benytte medicinsk cannabis. Der vil under oplægget være mulighed for at stille spørgsmål.   Under generalforsamlingen er lokalforeningen vært ved et mindre traktement.  

Kunne du tænke dig at blive en del af Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Skjern, Tarm og Videbæk, er du velkommen til at kontakte områdekonsulent, Bettina Olesen, mail; betro@cancer.dk eller tlf.30381519.     Alle er velkommen - Tilmelding ikke nødvendig.