Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Nyt fra lokalforeningen

EN EFTERMIDDAG MED HANS PILGAARD

20. april 2023

Kræftens Bekæmpelse - Dronninglund Lokalforening inviterer til en eftermiddag med oplæg fra Hans Pilgaard, hvor han tager udgangspunkt i sit eget møde med den forbandede cancer. Han holder oplæg, hvorefter der åbnes for spørgsmål og dialog.

Det er en historie med op- og nedture, lys og mørke men også med håb! Det har været et forløb, hvor han også opdagede, at han er meget heldig stillet med venner og familie. For ingen skal stå alene med kræft - og ingen kan klare det uden at kunne læne sig op ad nogen undervejs.

Det bliver en eftermiddag med udgangspunkt i Hans' historie, men hvor der bliver lagt op til en samtale om at være ramt, at være i mørket og alligevel finde lyset og se de glimt indpakkede gaver i livet.

Hans Pilgaard er vicepræsident i Kræftens Bekæmpelse og ser det som sit mål at huske folk på: 

·        at der ALTID er håb

·        at man skal læne sig op ad nogen undervejs, når man er bange og føler sig alene

·        at man skal huske den eller de pårørende - for det rammer éns ægtefælle/nærmeste lige så hårdt.


I Kræftens Bekæmpelse Dronninglund glæder vi os til en eftermiddag i selskab med Hans, hvor programmet vil være som følger:

16.00 Velkomst v/ lokalforeningens formand

16.05 Oplæg v/ Hans Pilgaard

16.45 Pause

16.50 5 minutter om Stafet for Livet v/ Bente Jacobsen

16.55 Spørgsmål og dialog v/ Hans Pilgaard

17.30 Spisning (billetprisen inkluderer 2 stk. håndmadder)

18.00 Tak for i aften


Billetter til arrangementet kan købes her: https://kbdronninglund.nemtilmeld.dk/1/ . Billetterne koster 50 kroner per stk. og inkluderer 2 håndmadder.

Det vil være muligt at købe sodavand og alkoholfrie øl til arrangementet med kontanter eller MobilePay. 

Eventuelle spørgsmål vedrørende arrangementet kan henvendes til formand Jørgen Nielsen på 25447502 eller joergen.nielsen.try@gmail.com.NY BESTYRELSE

4. april 2023

Efter generalforsamlingen er Bertel Tarp indtrådt i bestyrelsen, mens Lone Rasmussen er trådt tilbage. Bertel træder ind som næstformand i lokalforeningens bestyrelse.


INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLING

27. februar 2023

Vil du have indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet i Dronninglund, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende her lokalt? Så kom til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Dronninglund.

Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i år. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant.

Næstformanden i Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse skyder aftenen i gang

I starten af aftenen får vi besøg af Per Gandrup, som er næstformand i Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse. Han vil fortælle os om Kræftens bekæmpelses aktuelle udfordringer og fokusområder med særligt fokus på foreningens forskningsaktivitet og vores politik for indsatsen på senfølgeområdet. Der vil både undervejs og afsluttende være mulighed for spørgsmål.

Aftenens program

19:00                 Velkomst v. formand for lokalforeningen Jørgen Nielsen

19:05                 Oplæg om Kræftens Bekæmpelses aktuelle udfordringer og fokusområde v. Per Gandrup

19:50                 Kaffe og kage

20:00                 Generalforsamling

21:00                 Tak for i dag!

Generalforsamlingens dagsorden

Valg af dirigent

Bestyrelsen aflægger beretning om årets virksomhed til godkendelse

Fremlæggelse af det reviderede regnskab til godkendelse

Drøftelse og godkendelse af lokalforeningens aktivitetsplan for det kommende år

Valg til bestyrelsen herunder suppleanter

Valg til revisor herunder eventuelt valg af suppleant

Indkomne forslag.

Eventuelt

Til generalforsamlingen har du mulighed for at komme med forslag til dagsordenen og stille op til de forskellige tillidsposter i lokalforeningen. Af hensyn til mødets praktiske afholdelse, vil vi bede dig sende dine forslag i en mail 8 dage inden generalforsamlingen samt oplyse om dit kandidatur, hvis du overvejer at stille op. Du kan skrive til formand Jørgen Nielsen på joergen.nielsen.try@gmail.com.

Tidspunkt

Torsdag d. 23. marts kl. 19 i Hjallerup Kulturhus Nørre Alle 3, 9320 Hjallerup

Vi byder på kaffe og kage, så du må gerne tilmelde dig, så der er nok til alle.

Du tilmelder dig hos Jørgen Nielsen på joergen.nielsen.try@gmail.com eller 25 44 75 02.

Vi glæder os til at se dig.GÅTUR MED KRÆFTENS BEKÆMPELSE

20. februar 2023

Sidste gang var vi 16 personer på tur i Dronninglund og vi var helt høje! Så vi har selvfølgelig planlagt endnu en gåtur - denne gang i Melholt. Det bliver lørdag d. 18. marts kl. 10:00, hvor vi mødes ved Melholt Kirke. Det er gratis og alle er velkomne, og vi er vært for en dejlig kop varm kaffe efterfølgende.FOREDRAG MED JESPER FISKER, ADM. DIREKTØR I KRÆFTENS BEKÆMPELSE

2. november 2022

Vores gode kolleger i Brønderslev Lokalforening er vært for foredraget, hvor Jesper Fisker vil fortælle om sin barndom i Jerslev som søn af det unge lærerpar Alice og Holger Fisker, om tiden som forsker, som kommunaldirektør i Hillerød, som departementschef i en lang række af ministerier og siden 2018 som direktør i Kræftens Bekæmpelse.

Herefter vil der blive orienteret om de Politiske fokusområder: Røgfri fremtid samt rehabilitering og senfølger.


Aftenens program ser således ud:

Kl. 19.00 Velkomst v/ borgmester Michael Klitgaard

Kl. 19.05 Foredrag v/ direktør Jesper Fisker

Kl. 19.45 Kaffe og kage

Kl. 20.00 Politiske fokusområder samt spørgsmål

Kl. 20.30 Afslutning v/ Karsten Frederiksen, formand for Kræftens Bekæmpelse lokalforening i Brønderslev


Det hele finder sted i Den Runde Pavillon i Brønderslev. Det er gratis for alle og kræver ingen tilmelding.GÅTUR MED KRÆFTENS BEKÆMPELSE

1. november 2022

Vi har planlagt endnu en gåtur i Dronninglund. Det bliver lørdag d. 12. november kl. 10:00, hvor vi mødes ved Dronninglund Slot. Det er gratis og alle er velkomne.


YOGA FOR KRÆFTRAMTE

2. august 2022

Her i august, september og oktober er der yogahold for kræftramte v. Susanne Thomsen, hvor der fokuseres på det der er vigtigt i forhold til de udfordringer, man står i som kræftramt og hvor der med blide yogaøvelser, åndedrætsteknik og afspænding skabes balance mellem krop og sind.

Kurset er (som altid) eftertragtet og udbydes i samarbejde med os i lokalforeningen, og vi har bevilliget et tilskud på 200 kroner per kræftramte kursist.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her: https://aof.dk/kurser/motion-og-bevaegelse/yoga-og-meditation/aof-vendsyssel/0822204079/yoga-for-kraeftramte-samarbejde-med-kraeftens-bekaempelse-lokalafdeling-dronninglund/31267/?fbclid=IwAR3Yli3-ARV5WAG3sRRkWnU5_dGKxK-uLOU8j6b0zou4DTLjigQh_K1DOK8


GÅTURE MED KRÆFTENS BEKÆMPELSE

29. juli 2022

Vi er i fuld gang med at planlægge gåture i Aså og Dronninglund her i efteråret. Lige nu ser det ud til, at det bliver d. 17. september i Aså og d. 15. oktober i Dronninglund.

Når vi har mere information om arrangementerne, skriver vi ud her og på vores Facebookside: https://www.facebook.com/kbldronninglund