Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Nyt fra lokalforeningen

YOGA FOR KRÆFTRAMTE

2. august 2022

Her i august, september og oktober er der yogahold for kræftramte v. Susanne Thomsen, hvor der fokuseres på det der er vigtigt i forhold til de udfordringer, man står i som kræftramt og hvor der med blide yogaøvelser, åndedrætsteknik og afspænding skabes balance mellem krop og sind.

Kurset er (som altid) eftertragtet og udbydes i samarbejde med os i lokalforeningen, og vi har bevilliget et tilskud på 200 kroner per kræftramte kursist.

Læs mere om kurset og tilmeld dig her: https://aof.dk/kurser/motion-og-bevaegelse/yoga-og-meditation/aof-vendsyssel/0822204079/yoga-for-kraeftramte-samarbejde-med-kraeftens-bekaempelse-lokalafdeling-dronninglund/31267/?fbclid=IwAR3Yli3-ARV5WAG3sRRkWnU5_dGKxK-uLOU8j6b0zou4DTLjigQh_K1DOK8


GÅTURE MED KRÆFTENS BEKÆMPELSE

29. juli 2022

Vi er i fuld gang med at planlægge gåture i Aså og Dronninglund her i efteråret. Lige nu ser det ud til, at det bliver d. 17. september i Aså og d. 15. oktober i Dronninglund.

Når vi har mere information om arrangementerne, skriver vi ud her og på vores Facebookside: https://www.facebook.com/kbldronninglund