Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Sorø lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Sorø.

Har du set, vi afholder Generalforsamling onsdag den 29. marts 2023 kl. 19.00 på Værkerne? Kom glad. Vi vil så gerne have lidt flere med :-)

Tilmelding til aftenen til Anne Grethe på ag@thede.dk

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. 

Vi vil så gerne høre fra jer, så hvis du vil vide mere om vores arbejde i Sorø kommune eller har gode idéer til events eller aktiviteter er du velkommen til at kontakte:

Lokalforeningsformand

Anne Grethe Thede

ag@thede.dk

Bevægende og livskraftigt foredrag om at leve med kræft
Udgivet den 19-02-2020

Mandag den 9. marts åbner Kræftens Bekæmpelse i Sorø dørene for alle interesserede til et vigtigt og stærkt foredrag - og efterfølgende til vores generalforsamling, hvor du kan høre om vores arbejde på kræftområdet i Sorø.


Vilje og håb

Til generalforsamlingen får vi besøg af Liff Olivia Bytov, der meget levende fortæller om, hvordan det opleves både at være mor til sin kræftsyge søn, Julius, og selv at være syg – og alligevel finde kræfter til at være aktiv i kræftsagen. En meget livsbekræftende fortælling, vi alle kan finde styrke i.


Der er tid til uddybende spørgsmål og snak.


Vil du være med på holdet?

Vil du have indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet i Sorø, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende lokalt? Så kom til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Sorø.


Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i år. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant.


Tid og Sted

Mandag den 9. marts kl. 19.00-21.00 i Sorø Kultur & Fritidscenter, Frederiksvej 27, Sorø.


Vi byder på kaffe og kage og glæder os til at se jer.


Mange gode hilser

Bestyrelsen i Sorø


Vi søger indsamlingsleder i Stenlille
Udgivet den 22-11-2019

Vi søger en indsamlingsleder til landsindsamlingen den 16. april 2023 i Stenlille.

Er det dig? Eller måske kender du nogen, der kender nogen, som også vil gøre en forskel for kræftsagen? Blive en del af et fællesskab med de øvrige indsamlingsledere i Sorø Kommune, igangsætte spændende aktiviteter og møde dejlige mennesker i Stenlille og omegn.

Kontakt koordinator Nina på 51854696 eller ninves@cancer.dk.


Jeg glæder mig til at høre fra dig.