Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Assens lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Assens

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. 


Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Vi løfter en lang række opgaver indenfor indsamling, oplysning, forebyggelse, patientstøtte og lokalt kræftpolitisk arbejde. Det overordnede mål er at kræftpatienter får bedre vilkår og de rigtige tilbud samt at færre borgere får kræft

Hvis du vil vide mere om vores arbejde i Assens kommune, er du velkommen til at kontakte:

Lokalforeningensformand

Betina Signe Stick

bssti@assens.dk

29 11 98 75


Kom til generalforsamling 2019
Udgivet den 31-01-2019

Ønsker du at høre, hvordan der arbejdes for kræftsagen i din kommune, så deltag når Assens Lokalforening inviterer til generalforsamling.


Kræftens Bekæmpelses lokalforening er dit lokale talerør for kræftsagen. Lokalforeningen arbejder for at få sat kræftsagen på den lokalpolitiske dagsorden i Assens Kommune. Derudover leder og koordinerer lokalforeningen en række opgaver, så som landsindsamlingen og arrangementer omkring oplysning og forebyggelse. 

Generalforsamling finder sted den 12. marts kl. 19.00 på Aktivcentret, Dærupvej 5, 5620 Glamsbjerg. 

Alle er velkomne. Dagsorden iflg. vedtægter.
Medlemmer af Kræftens Bekæmpelse har stemmeret. 

Vi glæder os til at se dig.  Yderligere oplysninger fås hos lokalforeningsformand Betina Signe Stick tlf 29119875, mail: bssti@assens.dk