Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Assens lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening i Assens

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. 

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Vi løfter en lang række opgaver indenfor indsamling, oplysning, forebyggelse, patientstøtte og lokalt kræftpolitisk arbejde. Det overordnede mål er at kræftpatienter får bedre vilkår og de rigtige tilbud samt at færre borgere får kræft

Hvis du vil vide mere om vores arbejde i Assens kommune, er du velkommen til at kontakte:

Lokalforeningens Formand

Stine Poulsen Larsen

mobil: 27288278

Mail: stine_poulsen@hotmail.com

Indkaldelse til generalforsamling
Udgivet den 12-02-2021

Du er hermed inviteret til vores generalforsamling den 9. marts kl. 19.00 til 20.00, som i år afholdes online. Du kan derfor denne gang være med hjemme fra din egen stue.

Hvad kan du få ud af det?

Måske du har lyst til at være med i bestyrelsen for at gøre en forskel som frivillig i Kræftens Bekæmpelse i Assens kommune. Du kan også deltage for at høre om, hvad vi laver. Eller måske du eller en der står dig nær har været berørt af kræft og har et forslag til, hvad Kræftens Bekæmpelse skal lave til kræftramte eller pårørende i Assens kommune.

Alle er velkomne. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du tilmed mulighed for at stille op eller stemme en kandidat ind i bestyrelsen. Dagsorden er efter vedtægter.

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding, kandidatur og indkomne forslag skal ske senest 8 dage før via formand Stine Poulsen Larsen på mail: stine_poulsen@hotmail.com

 

Når du er tilmeldt, vil du modtage en bekræftelsesmail med information om, hvordan du kommer på mødet samt en dagsorden.


Du er inviteret til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Assens kommune
Udgivet den 30-01-2020

Vil du have indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende her lokalt? Så kom til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Assens kommune.


Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i 2020.


Tid og Sted

Torsdag den 27. februar kl. 19 i Aktivhuset Dærupvej 5, 5620 Glamsbjerg


Vi byder på kaffe og kage. Alle medlemmer er velkomne. Dagsorden i forhold til vedtægterne.


Vi glæder os til at se jer.


Mange gode hilser

Bestyrelsen i Assens