Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Langeland lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelses lokalforening på Langeland. Lokalforeningen omfatter de medlemmer af Kræftens Bekæmpelse der er bosat i Langelands Kommune. 

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. 

Lokalforeningens opgave er:·        

- at medvirke ved gennemførelse af kræftens Bekæmpelses politik i kræftrelaterede spørgsmål   

- bidrage til kontakten til og samarbejdet med kommunen i kræftrelaterede spørgsmål

- at informere om kræftens Bekæmpelses arbejde og resultaterne deraf med henblik på at fremme kræftsagen       

- at forestå lokale aktiviteter, herunder indsamlings-, oplysnings-, forebyggelses- og patientstøtteaktiviteter inden for de af hovedbestyrelsen fastlagte rammer

- at arbejde for tilgangen af medlemmer

- at varetage medlemmernes og lokalbefolkningens interesser i Kræftens Bekæmpelse

For at opfylde formålet afholder lokalforeningen og lokaludvalg forskellige aktiviteter rundt omkring i kommunen. Du kan se mere om dette på denne hjemmeside, under menuen faste aktiviteter.

Hvis du vil vide mere om vores arbejde i Langeland kommune, er du velkommen til at kontakte:

Lokalforeningsformand

Susanne B. Søndergaard

Mobil: 23 80 36 85

Mail: susthuroe@gmail.com

Kræftens Bekæmpelse på Langeland inviterer dig til foredrag med Viljepigen ― for ung til kræft, et gribende og ærligt foredrag om at være ung og få kræft.
Udgivet den 30-01-2020

Kom til foredrag med Viljepigen der fortæller et gribende og ærligt foredrag om at være ung og få kræft. Efter foredraget kan du bruge din stemme til at gøre kræftområdet stærkere på Langeland.


Hør forfatteren Mette de Fine Licht fortælle, hvordan hun som 16-årig fik konstateret en sjælden type kræft i benet og gik fra at være en livsglad teenager den ene dag til at være dødssyg den næste. Imens hendes venner festede sig igennem gymnasiet, kæmpede hun med kemo, kræft og konstant kvalme ― og med at være skaldet, for dét var næsten det allerværste for teenagepigen.


Men Mette lod sig ikke knække. Hun købte en paryk, begyndte i 1. g og gjorde i det hele taget alt for at leve en så normal teenagetilværelse som muligt.


Sidste nyt på kræftområdet i kommunen

Efter foredraget, er der generalforsamling i Kræftens Bekæmpelses lokalforening. Her kan du bruge din stemme til at gøre kræftområdet stærkere i kommunen og få indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende her lokalt, fortæller Susanne Bohn Søndergaard, der glæder sig til at se mange spørgelystne borgere.


Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i år. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant.

På Langeland er der omkring 1200 medlemmer og cirka 1000 borgere lever med kræft i kommunen.


Alle er velkomne. Dagsorden til generalforsamlingen iflg. vedtægter.


Tid og Sted

Mandag d. 2. marts kl. 19 i Borgerhuset, Ahlefeldtsgade 13, 5900 Rudkøbing


Vi byder på kaffe og kage, så du må gerne tilmelde dig, så der er nok til alle.

Du tilmelder dig på Susanne Bohn Søndergaard på mail: susthuroe@gmail.com eller mobil: 23803685