Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Nordfyns lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelse, Nordfyns Lokalforening

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. I Nordfynen der ca. 2600 medlemmer

På Nordfyn konstateres der årligt næsten 200 nye kræfttilfælde. Mere end 1.200 borgere i kommunen lever med kræft.

Kræftens Bekæmpelses lokalforening løfter en bred vifte af opgaver inden forlokalpolitisk arbejde, forebyggelse, fundraising og støtte til kræftramte. 

Kræftens Bekæmpelse arbejder for et liv uden kræft. For at nå dette mål arbejder vi med tre hovedområder: Forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Hvis du vil vide mere om vores arbejde i Nordfyns kommune, er du velkommen til at kontakte:

Formand Jytte Simonsen

Mejerivej 27

471 Søndersø

Tlf. 64 89 23 74

Mobil: 30 34 05 57

Mail: js@psbyggehjaelp.dk


Næstformand John Harfeld

Mobil: 61 30 25 04

Mail: harfeld@live.dk

Invitation til generalforsamling
Udgivet den 19-03-2021

Du er hermed inviteret til vores generalforsamling den 15. april kl. 17.00 på i haven på Mejerivej 27, Søndersø. Vi holder generalforsamlingen udenfor og i corona sikker afstand.

 

Hvad kan du få ud af det?

Måske du har lyst til at være med i bestyrelsen for at gøre en forskel som frivillig i Kræftens Bekæmpelse i Nordfyns kommune. Du kan også deltage for at høre om, hvad vi laver. Eller måske du eller en der står dig nær har været berørt af kræft og har et forslag til, hvad Kræftens Bekæmpelse skal lave til kræftramte eller pårørende i Nordfyns Kommune.


Alle er velkomne. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du tilmed mulighed for at stille op eller stemme en kandidat ind i bestyrelsen. Dagsorden er efter vedtægter.


Sådan tilmelder du dig

Tilmelding, kandidatur og indkomne forslag skal ske senest 8 dage før til formand Jytte Simonsen på mail: js@psbyggehjaelp.dk


Digital Landsindsamling 2020
Udgivet den 16-07-2020

Kræftens Bekæmpelses Landsindsamling  16/8-2020 i Nordfyns Kommune bliver digital.

Læs mere i vedhæftede fil.

Landsindsamling.pdf

Ekstraordinær generalforsamling
Udgivet den 12-06-2020

Grundet Corona blev vores ordinære generalforsamling i marts aflyst.

Vi indkalder derfor til ekstraordinær generalforsamling onsdag den 1. juli 2020, kl. 19.00 på adressen Rugvænget 5, 5400 Bogense.

Dagsorden iflg. vedtægterne.

Kontaktperson: Formand Jytte Simonsen, tlf. 30340557.

AFLYSNING AF GENERALFORSAMLING.
Udgivet den 10-03-2020

Generalforsamlingen er aflyst efter råd fra Kræftens Bekæmpelse centralt.

Der kommer en ny indkaldelse!


Myndighederne udstikker ikke præcise vejledninger til arrangementer med under 1000 deltagere. I Kræftens Bekæmpelse ønsker vi at bidrage til at begrænse smitte med Coronavirus, og vores retningslinjer er derfor skærpet:


·        Alle arrangementer, foredrag mm, som er planlagt til afholdelse i marts, udskydes, hvis det overhovedet er muligt. Dette gælder arrangementer, hvor Kræftens Bekæmpelse selv er vært. Det gælder også arrangementer i Kræftens Bekæmpelses lokaler, hvor andre er værter.

·        Arrangementerne kan omfatte fx generalforsamlinger, bestyrelsesmøder, foredrag, styregruppemøder, netværksmøder, fællesmøder med mere.

·        Der kan være arrangementer, hvor eksterne tidsfrister eller andet gør, at de skal afholdes. Disse tilfælde vurderes enkeltvist. Hvis et møde/arrangement skal afholdes, skal det sikres, at mødelokalet er så tilpas stort, at der kan være god plads mellem deltagerne (tommelfingerreglen er, at hver anden stol skal kunne stå tom).

·        Der opstilles skilte på alle Kræftens Bekæmpelses adresser, der gør opmærksom på, hvilke råd den enkelte skal følge for at mindske risiko for smitte (hyppig håndvask, ikke hilse ved at give hånd osv.).Med venlig hilsen

Bestyrelsen


SST_Corona_A4_print V2.pdf

Du er inviteret til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Nordfyns kommune
Udgivet den 30-01-2020

Vil du have indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet i Nordfyn, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende her lokalt? Så kom til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse.


Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i 2020.


Tid og Sted

Onsdag den 11. marts kl. 19 på Tingstedet, Søndersø Rådhus, Vesterled 8, 5471 Søndersø

Vi byder på kaffe og kage. Alle medlemmer er velkomne. Dagsorden ifølge vedtægterne.


Vi glæder os til at se jer.


Mange gode hilser

Bestyrelsen i Nordfyns kommune