Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Nordfyns lokalforening

Velkommen til Kræftens Bekæmpelse, Nordfyns Lokalforening

Lokalforeningen er Kræftens Bekæmpelses lokale talerør. Er du medlem af Kræftens Bekæmpelse, er du automatisk medlem af lokalforeningen i din kommune. I Nordfynen der ca. 2600 medlemmer

På Nordfyn konstateres der årligt næsten 200 nye kræfttilfælde. Mere end 1.200 borgere i kommunen lever med kræft.

Kræftens Bekæmpelses lokalforening løfter en bred vifte af opgaver inden forlokalpolitisk arbejde, forebyggelse, fundraising og støtte til kræftramte. 

Kræftens Bekæmpelse arbejder for et liv uden kræft. For at nå dette mål arbejder vi med tre hovedområder: Forskning, forebyggelse og patientstøtte.

Hvis du vil vide mere om vores arbejde i Nordfyns kommune, er du velkommen til at kontakte:

Formand Jytte Simonsen
Mejerivej 27
471 Søndersø
Tlf. 64 89 23 74
Mobil: 30 34 05 57
Mail: js@psbyggehjaelp.dk

Næstformand John Harfeld
Mobil: 61 30 25 04
Mail: harfeld@live.dk

KRÆFT, TRIT & RETNING
Udgivet den 09-03-2018

Søs Egelind optrådte d. 8.3 for 320 mennesker i Støberiet i Bogense.Det var et meget personlige og positive foredrag hvor Søs Egelind rundhåndet delte ud af egne erfaringer om det at blive ramt af 2 gange af kræft. Hun fortalte om, hvordan det er muligt at gennemgå en voldsom krise og komme ud på den anden side som et klogere, mere lykkeligt og taknemmeligt menneske. Det var et meget åbenhjertigt foredrag, ikke kun om sygdom, men om mod, overlevelse, glæde og kærligheden til livet!

Søs Egelind er dobbelt verdensmester i overlevelse. Hun fik konstateret lymfeknudecancer og var med egne ord ”syltet godt og grundigt ind fra top til tå”. Senere blev hun ramt af en ondartet modermærkecancer.

Udfordringerne har stået i kø, men Søs Egelind fandt ud af, at alvorlig sygdom kan være en gave, hvis man fokuserer og holder retningen mod overlevelse.

Det var Kræftens Bekæmpelse Nordfyns lokalforening som arrangerede foredraget for på den måde at synliggøre kræftsagen og nedbryde tabuer om at tale åbent om kræft og om følgesygdommene efter behandlingen for kræft.

En ud af tre danskere bliver på et tidspunkt i deres liv syg af kræft. To ud af tre er pårørende. Med så mange berørte ønsker Kræftens Bekæmpelse at samle danskerne i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft. For kræft skal bekæmpes, og det nytter, når vi står sammen.

Over 10.000 flere får kræft om året i dag end for 20 år siden. Knap 285.000 danskere lever med en kræftdiagnose.

På Nordfyn konstateres årligt næsten 200 nye kræfttilfælde og mere end 1.200 borgere i kommunen lever med kræft.

Yderligere oplysninger hos.

Formand Jytte Simonsen
Mobil: 30 34 05 57
Mail: js@psbyggehjaelp.dk