Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Nyt fra lokalforeningen

Du er inviteret til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse

Vil du have indflydelse på, hvad der sker på kræftområdet i Sønderborg, og hvilke tilbud der er til patienter og pårørende her lokalt? Så kom til generalforsamling i Kræftens Bekæmpelse Sønderborg.

Du kan høre, hvad vi har arbejdet med i det forgangne år, og hvilke initiativer vi vil sætte i gang i år. Hvis du er medlem af Kræftens Bekæmpelse, har du også mulighed for at stemme en kandidat ind i bestyrelsen eller selv at stille op som bestyrelsesmedlem eller suppleant.

Foredrag med Nina Birch

I løbet af aftenen får vi besøg af Nina Birch fra Kræftens Bekæmpelses rådgivning i Aabenraa. Nina vil fortælle om et nyt spændende projekt, hvor frivillige hjælper kræftpatienter med at navigere i et kompleks sundhedssystem. Der er afsat tid til uddybende spørgsmål og snak.

Dagsorden

Der vil til generalforsamlingen være en dagsorden ifølge foreningens vedtægter.

Du har også mulighed for at komme med forslag til dagsordenen og stille op til de forskellige tillidsposter i lokalforeningen. Af hensyn til mødets praktiske afholdelse, vil vi bede dig sende dine forslag i en mail 8 dage inden generalforsamlingen samt oplyse om dit kandidatur, hvis du ønsker at stille op til en af de ledige bestyrelsesposter. Du kan skrive til formand Carsten Stoltenberg mail: c.stoltenberg@bbsyd.dk

Tidspunkt

Torsdag den 24. marts kl. 19.00 i Frivillighedens Hus, Perlegade, 50 6400, Sønderborg

Vi byder på kaffe og kage, så du må gerne tilmelde dig, så der er nok til alle.

Du tilmelder dig på c.stoltenberg@bbsyd.dk eller tlf. 40975780

Vi glæder os til at se dig.

De bedste hilsner

Bestyrelsen i Sønderborg.