Gå til sygdomsliste

Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Hvem er vi?

OBS!! ! Rådgivningen er fortsat lukket for fysisk fremmøde.

De gældende restriktioner fra sundhedsstyrelsen forsætter. Det betyder at rådgivningen fortsat er lukket for fysisk fremmøde indtil d. 5.4. 2021.

Har du brug for at kontakte os, kan du indtale en besked på vores telefonsvarer tlf.nr.: 23 98 06 95, og vi vil efterflg. kontakte dig.


Du kan også kontakte kræftrådgivningen i Odense på tlf.: 70202687

Du kan også ringe til Kræftlinjen på 80 30 10 30. Alle hverdage kl. 9-21 og lørdag-søndag kl. 12-17.

Frivilligrådgivningen drives af Lokalforeningen i Svendborg og tilbyder rådgivning, netværk og aktiviteter til alle kræftberørte. Vi er en aktiv gruppe frivillige i Svendborg, og vi har det faktisk sjovt, til trods for det alvorlige emne - når ting lykkes, giver det glæde. Alle frivillige har været igennem Kræftens Bekæmpelses kvalificeringskurser og er således grundigt uddannede i at hjælpe kræftberørte.

Vi er ca. 30 frivillige, som driver den anonyme rådgivning i Svendborg, Brogade 35 ( I gården lige over for Café Citronens terrasse.) Vi kan altid bruge nye kræfter, da vi har et væld af ideer, som vi gerne vil sætte i værk, når vi har frivillig-kræfter nok. Så skulle du have lyst til at hjælpe med et stykke seriøst frivilligt arbejde, så kig ind i åbningstiden, eller kontakt bestyrelsen.

Der er ingen tidsbestilling, og du er velkomme tirsdage fra 10 - 12 eller torsdage 17-19.

Derudover arbejder vi med sundhedsfremme og forebyggelse, sundhedspolitiske tiltag og fundraising til gavn for kræftsagen..