Gå til sygdomsliste

Kræftpolitisk Forum 2019: Ulighed i kræft – hvordan løfter vi sammen?

Hvis du er tilmeldt konferencen og har nogle spørgsmål eller ønsker at framelde dig, skriv til: kraeftensbekaempelse.konference2019@cancer.dk 

Om konferencen

DMCG.dk og Kræftens Bekæmpelse sætter fokus på ulighed i kræft. En stor gruppe af kræftpatienter med lav indkomst, kort uddannelse eller aleneboende har gennem de sidste 30 år ikke haft lige så stor gavn af forbedringer i overlevelsen af kræft som andre kræftpatienter. Kræftpatienter kan også opleve ulighed i regioners og kommuners formåen i forhold til at skabe lighed i udbud og resultater. 

Regeringen har et mål om at løfte overlevelse af kræft fra de nuværende 62 pct. til 75 pct. i 2025. Et ambitiøst mål som kun kan nås, hvis alle kræftpatienter får glæde af fremgangen på kræftområdet. Kræftpolitisk Forum vil sætte lys på, hvor der er ulighed i kræftforløbet – og hvorfor. Der sættes i særlig grad fokus på, hvordan sundhedsvæsenet kan blive en del af løsningen.

DMCG.dk og Kræftens Bekæmpelse inviterer sundhedsvæsenets parter og politikere til sammen at finde løsninger på udfordringerne med ulighed i kræft.

Download program for konferencen

Arrangør

DMCG.dk og Kræftens Bekæmpelse

Tid

Torsdag den 7. marts 2019 kl. 9.00-15.30

Sted

Fællessalen, Christiansborg, 1240 København K

Tilmeldingsfrist: 4. februar 2019

Antallet af pladser er begrænset, så pladserne bliver fordelt efter først til mølle-princippet, dog således at flest mulige organisationer bliver repræsenteret.

Efter tilmeldingsfristens udløb får du besked pr. mail om din deltagelse

Tilmeld dig konferencen her
 

Nyheder

Foto af en hospitalsgang, hvor en portør skubber en seng
16-01-2019
Ambitiøst udspil til sundhedsreform – men med mange løse ender
Bedre vilkår for patienterne er i fokus i regeringens nye sundhedsreform. Det roser Kræftens Bekæmpelse, der ser frem til fælles kvalitetstandarder i det nære sundhedsvæsen, men savner krav om monitor…
Læs flere nyheder