Gå til sygdomsliste

Årsrapport 2018

Her kan du se Kræftens Bekæmpelses årsrapport for 2018

Kræftens Bekæmpesles Årsrapport 2018

I Kræftens Bekæmpelses årsrapport kan man læse om resultater af arbejdet i 2018.

I årsrapporten kan du læse om nogle af de mange resultater, som Kræftens Bekæmpelse nåede i 2018 inden for forskning, forebyggelse og patientstøtte.

I 2018 fyldte Kræftens Bekæmpelse 90 år og fejrede jubilæet med en række aktiviteter og nye initiativer. Vi oplevede en markant voksende tilslutning til Røgfri Fremtid, og fra politisk hold blev det besluttet at tilbyde gratis HPV-vaccine til drenge, som Kræftens Bekæmpelse har anbefalet. Med Knæk Cancer-støtte blev der oprettet to nye nationale forskningscentre, og vi lancerede app'en 'Sammenholdet' til kræftpatienter og pårørende.

Du kan også læse evalueringen af de 2020-mål, Kræftens Bekæmpelse ambitiøst satte i værk for fem år siden. Med målene har vi som forening arbejdet for at mindske risikoen for kræft og for at sikre, at alle danskere får hjælp og adgang til de bedste behandlingsmuligheder.

Kræftens Bekæmpelse er involveret i kræftforskning, fra de første opdagelser bliver gjort, og til de nye tiltag kommer patienterne til gode. 62 pct. af Kræftens Bekæmpelses midler går til forskning, og i årsrapporten for 2018 kan man læse meget mere om nogle af de vigtigste forskningsresultater. 

Læs årsrapporten

Årsrapport 2018

Annual Report 2018


Læs alt om Kræftens Bekæmpelses arbejde, formål, historie og organisation

Om os - forsiden


 

Nyheder

25-05-2019
Kræftcellernes slægtsforsker får Kræftens Bekæmpelses Juniorforskerpris
Han optegner kræftcellernes stamtræ og udvikler redskaber, der i fremtiden kan hjælpe lægerne til at være et skridt foran kræften. Lektor Nicolai Juul Birkbak fra Aarhus Universitet og Aarhus Universi…
Læs flere nyheder