Gå til sygdomsliste

Til forsiden

Direktionssekretær til Kræftens Bekæmpelse

  • Region:Hovedstaden
  • Ansøgningsfrist:20. October 2019

Kan du smile i en telefon? Motiveres du af at levere god service og høj kvalitet i en travl hverdag? Kan du fordybe dig i detaljen uden at miste overblikket, og sætter du pris på varierende arbejdsopgaver i et uhøjtideligt arbejdsmiljø? Så skal du søge stillingen som direktionssekretær i Kræftens Bekæmpelse!
 
Om stillingen 
Som direktionssekretær i Kræftens Bekæmpelse er du personlig sekretær for vores administrerende direktør og indgår herudover i et team med to andre sekretærer i vores afdeling Politik & Jura, der varetager sekretariatsopgaver i forhold til Kræftens Bekæmpelses formand, hovedbestyrelse og forretningsudvalg
 
Dine primære opgaver bliver klassiske sekretæropgaver som kalenderføring og koordinering af mødeaktivitet samt besvarelse af elektronisk og fysisk post for den administrerende direktør. Det er også en vigtig opgave for dig at kvalitetssikre mødemateriale. Og så forventer vi, at du tager relevante initiativer til at kvalificere og optimere arbejdsprocesserne i stillingen, herunder blandt andet sikrer organisering og journalisering af den administrerende direktørs korrespondance og opfølgning på indgående aftaler.
 
Kvalifikationer
Du er imødekommende, serviceorienteret, initiativrig, organisator med øje for kontinuitet, besidder en naturlig autoritet og samarbejder ubesværet på alle niveauer i en stor og mangfoldig organisation. Du er en ansvarsfuld person, og det er helt naturligt for dig at håndtere fortrolighed. Du arbejder selvstændigt med opgaverne, er struktureret i din tilgang til arbejdet og har sans for detaljen. Du er en god kollega, der formidler samarbejde på tværs i hele organisationen.
 
Herudover lægger vi vægt på, at du

  • Har væsentlig erfaring som chefsekretær/PA og relevant efteruddannelse
  • Kan formulere dig klart og tydeligt og skriver fejlfrit dansk
  • Kan tale og skrive engelsk
  • Har flair for tal og udpræget flair for it

Vi tilbyder
Vi tilbyder en spændende stilling med gode muligheder for personlig og faglig udvikling i en vidensorganisation, hvor du kan gøre en forskel. Den gennemsnitlige arbejdstid er 37 timer om ugen inklusive frokostpause. Vi har kantine, frugtordning, idræts- og kunstforening samt fysioterapiordning. Arbejdstiden er røgfri.
 
Du får løn og pension efter kvalifikationer og gældende overenskomst mellem Kræftens Bekæmpelse og HK.
 
Mere information
Har du spørgsmål om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Una Jensen, Politik & Jura, telefon 3525 7250.

Ansøgning og ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er 20. oktober 2019.
 
Vi holder ansættelsessamtaler den 23. og 24. oktober. Tiltrædelse er 1. december 2019.
 
Vi modtager kun ansøgninger elektronisk på www.cancer.dk/job.
 
Hver tredje rammes af kræft i løbet af deres levetid, og hvert år får mere end 35.000 danskere konstateret sygdommen. Kræftens Bekæmpelse kæmper for et liv uden kræft, men det er et langt sejt træk at nå dertil. Arbejdet foregår på tre vigtige fronter: Forebyggelse, forskning samt støtte til patienter og pårørende. Hvis vi trækker i flok, kan og skal vi vinde kampen, men vi har brug for al den hjælp, vi kan få. Som medarbejder kan du være med til at gøre en forskel.

Kontaktperson

Una Jensen