Gå til sygdomsliste

Til forsiden

Studiejob hos CRM teamet i Kræftens Bekæmpelse

 • Region:Hovedstaden
 • Ansøgningsfrist:Løbende

Kan du lide data, analyse og systemer, og har du en bred teknologiforståelse, så har du det helt rigtige fundament for dette studiejob.

I Kræftens Bekæmpelse får du mulighed for at gøre en forskel på et område, der desværre berør rigtig mange danskere. Fagligt får du chancen for sammen med resten af teamet Digitale Platforme og Værktøjer at finde datamæssige løsninger, der understøtter vores fundraising aktiviteter. Du kan også glæde dig til at blive en del af et stærkt specialistmiljø, hvor du vil få bredt funderet sparring samtidig med, at vi har et godt arbejdsklima, hvor der også er plads til humor.

 

Databaseforståelse, it-systemer, optimering og support

I Kræftens Bekæmpelse finansierer vi 97 % af vores arbejde via støtte fra bidragydere, medlemmer og frivillige. Vores fundraising aktiviteter er på den vis helt afgørende for, at vi kan fortsætte vores mission og vinde over kræften. Som studentermedhjælp vil du være med til at understøtte de arbejdsopgaver, der sikrer, at vores data på medlemmer og støtter altid er opdateret korrekt med de nyeste informationer på tværs af systemer.

Du skal:

 • I samarbejde med vores CRM application manager løse indkommende opgaver vedrørende vores CRM-system
 • Deltage i udviklingen af vores CRM-system og koordinere testcases, herunder beskrivelse og gennemførelse af tests
 • Foretage SQL-udtræk til fx analyser og business intelligence
 • Som superbruger af CRM Microsoft Dynamics 365 og Power BI yde teknisk support til andre brugere.

 

Om dig

Ideelt har du følgende erfaringer og kvalifikationer:

 • Har en bred dataforståelse og nemt ved at sætte dig ind i nye systemer
 • Er grundig og har en struktureret tilgang til opgaveløsning
 • Er hjælpsom og god til at samarbejde
 • Har erfaring eller kendskab til SQL og andre programmeringssprog
 • Har mindst seks måneder tilbage af studiet
 • Har mulighed for at arbejde 15 timer om ugen. Vi er fleksible med, hvordan de fordeles.

 

Digitale Platforme og Værktøjer – dit nye team

Du får 10 meget kompetente og dedikerede specialistkolleger i hovedsædet på Østerbro. Vores fælles mål er at skabe Danmarks bedste fundraising på basis af de bedste digitale løsninger. Vi har derfor også det helt rigtige setup, hvad angår værktøjer og systemer. Du kan også glæde dig til at komme på arbejde i et rart og imødekommende miljø, hvor alle har lyst til at hjælpe hinanden og dele deres viden.

 

Kontakt og ansøgning

Send venligst din motiverede ansøgning med cv via www.cancer.dk/job. Vær venligst opmærksom på, at vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Digitale Platforme og Værktøjer Kim Haakansson på tlf. 2899 0112.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Hvert år får mere end 35.000 danskere konstateret kræft, og hver tredje rammes af sygdommen i løbet af deres levetid. Kræftens Bekæmpelse kæmper for et liv uden kræft, men det er et langt, sejt træk at nå dertil. Arbejdet foregår på tre vigtige fronter: forebyggelse, forskning og støtte til patienter og pårørende. Hvis vi trækker i flok, kan og skal vi vinde kampen, men vi har brug for al den hjælp, vi kan få. Som medarbejder kan du være med til at gøre en forskel.

 

Kontaktperson

Kim Haakansson
2899 0112