Gå til sygdomsliste

Til forsiden

Områdekonsulenter til Hovedstaden

 • Region:Hovedstaden
 • Ansøgningsfrist:28. October 2019

Vi søger to dygtige og engageret konsulenter, der brænder for frivillighed

Områdekontoret i Hovedstaden søger to områdekonsulenter, der skal understøtte og skabe de bedste rammer for det frivillige arbejde i Kræftens Bekæmpelse i Hovedstaden.

Det frivillige engagement i Kræftens Bekæmpelse er stærkt og solidt: Hvert år arbejder 47.000 danskere frivilligt for kræftsagen, så vi kan støtte patienter og pårørende, bidrage til forebyggelse af kræft og arbejde kræftpolitisk i forhold til kommuner, regioner og folketing.

Om os

Kræftens Bekæmpelses mål er, at færre får kræft, at flere overlever kræft og at flere har et godt liv efter kræft. Kræftens Bekæmpelses lokalforeninger er centrale aktører, når foreningens mål skal nås. Lokalforeningerne udgør Kræftens Bekæmpelses lokale forankring i kommunerne, varetager oplysnings- og kampagneaktiviteter, lokale patientstøtteaktiviteter, fundraising og medvirker til at sætte kræftsagen på den kommunale dagsorden.

Om stillingen

Du bliver en del af et dynamisk team bestående af fire områdekonsulenter, tre stafetkonsulenter, en distriktschef for vores genbrugsbutikker IGEN, en administrativ medarbejder og en områdechef. Ledelsesmæssigt refererer du til områdechefen.

Som områdekonsulent får du sammen med dine kollegaer på områdekontoret ansvar for den fortsatte udvikling og understøttelse af lokalforeningerne i hovedstadsområdet. Du bliver omdrejningspunkt for formidling af viden mellem frivillige og ansatte i Kræftens Bekæmpelse, og du skal støtte og bidrage til at kvalificere de enkelte lokalforeningers arbejde blandt andet i forhold til deres dialog og samarbejde med kommunen, forebyggelsesaktiviteter og fundraising. Den ene konsulent skal herudover også være sekretær for Kræftens Bekæmpelses regionsudvalg i Hovedstaden.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har en mellemlang eller lang videregående uddannelse. Det er vigtigt, at du har en særlig erfaring i at arbejde med frivillige, foreningsdemokrati og har gode relationelle kompetencer. Særligt for stillingen der skal understøtte regionsudvalget har vi forventninger til, at du har erfaring med offentlig administration i kommune eller hospital inden for sundhedsområdet.

Herudover forventer vi, at:

 • Du har indsigt i, erfaring med og lyst til at samarbejde tæt med frivillige, og værdsætte de særlige muligheder, samarbejdet mellem frivillige og medarbejdere medfører  
 • Du skaber de bedste rammer for vores frivilliges arbejde – de skal mærke dit engagement i både dem og sagen, og du skal kunne sparre og understøtte dem i deres frivillige arbejde
 • Du bidrager til at skabe sammenhæng og synergi mellem de mange frivillige i området
 • Du kan håndtere konflikter i frivilliggrupper
 • Du har stærke relationelle kompetencer og kan samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere
 • Du kan både finde glæde ved helt lavpraktiske opgaver til de mere komplekse analytiske opgaver
 • Du formulerer dig godt både skriftligt og mundtligt
 • Du har interesse og gerne erfaring med politisk påvirkningsarbejde
 • Du har erfaring fra en politisk styret organisation
 • Du er en inspirerende underviser og kan facilitere processer
 • Du kan arbejde selvstændigt, men prioritere også at være holdspiller
 • Du er robust og kan trives i en hverdag, hvor mange har kræft eller har haft det

Mere om stillingen

En spændende stilling i et område med dygtige og engagerede kollegaer i en forening, hvor frivillige og ansatte har en fælles vision, om liv uden kræft.  Vi har kontor på Borgmester Ib Juuls Vej 2, 2730 Herlev (lige ved Herlev Hospital).

Din arbejdstid er på 37 timer. Stillingen har både aften- og weekendaktiviteter, så du skal være indstillet på fleksible arbejdstider. Det er et krav, at du har kørekort og adgang til bil.  

Stillingen er med forventet tiltrædelse 1. januar 2020.

Du får løn og pension efter overenskomst mellem Kræftens Bekæmpelse og relevant faglig organisation. Arbejdstiden er naturligvis røgfri.

Ansøgning og ansøgningsfrist 

Ansøgningsfristen er den 28. oktober 2019. Vi modtager kun ansøgninger elektronisk på www.cancer.dk/job. 

Vi planlægger ansættelsessamtaler i uge 45 og 46.

Mere information

Er du interesseret i at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte områdekonsulent Anne Grete Skjold Henriksen på 28 99 01 74, områdekonsulent Jakob Guldberg Madsen på 45 88 27 90 40 eller områdechef Helle Goyle tlf. 30 65 10 21.

Hver tredje rammes af kræft i løbet af deres levetid, og hvert år får mere end 35.000 danskere konstateret sygdommen. Kræftens Bekæmpelse kæmper for et liv uden kræft, men det er et langt sejt træk at nå dertil. Arbejdet foregår på tre vigtige fronter: Forebyggelse, forskning samt støtte til patienter og pårørende. Hvis vi trækker i flok, kan og skal vi vinde kampen, men vi har brug for al den hjælp, vi kan få. Som medarbejder kan du være med til at gøre en forskel.

Kontaktperson

Helle Sunita Goyle
Jakob Guldberg Madsen
40 33 77 05
Anne Grete Skjold Henriksen
28 99 01 74