Gå til sygdomsliste

Til forsiden

Ambitiøs udviklingskonsulent med blik for fremtidens kompetencer og læringsformer

  • Region:Hovedstaden
  • Ansøgningsfrist:17. October 2019

Evnen til at spotte digitaliseringens muligheder, etablere værdiskabende partnerskaber og mestre et globalt tankesæt er blot nogle af de store tendenser, når blikket rettes mod fremtidens kompetencer. Samtidig stiller nye generationer nye krav til arbejdslivet, ungdomsårgangene bliver mindre, flere generationer er på arbejdsmarkedet samtidigt, og der er rift om medarbejdere med specialviden og gode ideer. Kræftens Bekæmpelse er en fantastisk arbejdsplads med en virkelig meningsfuld og vigtig sag, spændende opgaver, dygtige kolleger, gode vilkår og et skønt uformelt arbejdsmiljø, men også vi skal have fokus på i tide at styrke os med de kompetencer, der gør os i stand til kunne tiltrække og fastholde de allerdygtigste ledere og medarbejdere i landet – og i udlandet, hvor rigtig mange af vores forskere kommer fra. Derfor søger vi en ambitiøs, energisk og kreativ udviklingskonsulent, der vil gøre sit til at Kræftens Bekæmpelses 800 medarbejdere fortsat er i stand til at skabe markante og værdifulde resultater for kræftsagen.
 
Om os 
Du bliver en del af HR & Organisationsudvikling, der starter arbejdet der, hvor en potentiel medarbejder begynder at interessere sig for Kræftens Bekæmpelse som arbejdsplads. Vi er der også, når det går videre og bliver til rekruttering, ansættelse, udvikling, fastholdelse og til medarbejderen forlader Kræftens Bekæmpelse igen som en fortsat god ambassadør. Vi har det overordnede ansvar for at sikre rammerne for, at Kræftens Bekæmpelses strategier kommer ud at leve, og at organisationen er en dynamisk arbejdsplads, hvor folk trives, vokser med opgaverne, bliver endnu dygtigere og samarbejder tæt om de fælles mål, så Kræftens Bekæmpelse kan levere markante resultater og bruge de indsamlede midler så effektivt som muligt.
 
Som forening står Kræftens Bekæmpelse på en solid position både nationalt og internationalt. Fagligheden er stor i alle afdelinger, og vi leverer anerkendt forskning, viden og rådgivning. Vi er et stærkt og aktivt fællesskab og kræftsagen giver både vores ansatte og frivillige en tydelig fælles vision, som binder os sammen.
 
Om jobbet 
Som udviklingskonsulent hos os skal du både lytte dig til og selv pege på relevant kompetenceudvikling. Lysten og efterspørgslen fra alle afdelinger er stor og du vil bl.a. skulle: 
 
 - Være drivende på fælles og tværgående kompetenceudvikling
 
 - Bistå udmøntning af vores kompetencepolitik
 
 - Stå for vores introduktionsdage for nyansatte
 
 - Understøtte øvrig organisationsudvikling
 
Du kommer til at arbejde sammen med Kræftens Bekæmpelses ledere og medarbejdere i hele landet og resten af HR & Organisationsudvikling for at sikre tæt sammenhængskraft til øvrig organisationsudvikling.
 
HR & Organisationsudvikling er for nyligt reorganiseret og blevet del af en samlet afdeling for Kommunikation & Organisationsudvikling for at styrke sammenhængen mellem kommunikation, ledelse og organisationsudvikling. Du kommer derfor med på et tidspunkt, hvor der er særlig mulighed for at være med til at præge, hvordan vi i dag og fremover arbejder med HR & organisationsudvikling i Kræftens Bekæmpelse.
 
Om dig 
Du kan din lærings- og forandringsteori og ved, hvordan det omsættes til brugbar kompetence- og organisationsudvikling fra design til gennemførelse og evaluering. Du trives i de forskellige facetter af opgaven og kan se betydningen, når både de store linjer og de praktiske detaljer spiller for en fuldkommen oplevelse – og du går med høj energi, kreativitet og engagement til hele paletten.
 
Du er nysgerrig og holder dig opdateret på lærings-, kompetence- og organisationsudviklings-dagsordenen fordi du slet ikke kan lade være. Du ved, hvad det vil sige at arbejde forretningsdrevet og kan omsætte behov til virksomme løsninger. Du inddrager tendenser og andres erfaringer relevant og fornyer ikke for fornyelsens skyld. Du har et bredt blik på kompetenceudvikling og har allerede taget digitale metoder til dig. 
 
Du har en imødekommende tilgang og sætter en ære i at levere resultater, der gør en positiv forskel for kræftsagen. Du opbygger relationer af natur og skaber tillid omkring din person og faglighed. Du arbejder effektivt, og projektorienteret. Du forstår at arbejde professionelt med involvering og kan begå dig på engelsk.
 
Vi er åbne overfor din uddannelsesmæssige baggrund. Til gengæld har vi brug for personlige og faglige kompetencer, der matcher ovenstående. Vi forestiller os, at du har nogle års praktisk erfaring med at tilrettelægge og gennemføre kompetenceudvikling og forandringsprocesser samt en stor motivation for både selv at lære og lære fra dig. 
 
Vi tilbyder 
En spændende stilling i en forening og organisation, der i den grad arbejder for en sag, der giver mening for mange. Det motiverer og forpligter på samme tid.
 
Der er rig mulighed for både selvstændighed, fagligt samarbejde og sparring og du vil indgå i en dygtig kollegakreds med højt engagement og godt humør.
 
Arbejdstiden er på 37 timer om ugen, og du får løn og pension efter overenskomst mellem Kræftens Bekæmpelse og relevant faglig organisation. Vi har kantine, frugtordning, idræts- og kunstforening, og så er arbejdspladsen naturligvis røgfri. 
 
Mere information
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende leder organisationsudviklingschef Maja Maar Outzen på tlf. 52 14 41 30 (holder ferie den 9. – 15. oktober) eller en af dine kommende kollegaer projektleder Sissel Nielsen på tlf. 30 65 10 11 eller udviklingskonsulent Tine Larsen på tlf. 30 65 10 20 (begge holder ferie i uge 42).
 
Send din ansøgning via cancer.dk/job senest den 17. oktober 2019. Vi forventer at holde 1. samtaler den 23. og 24. oktober samt 2. samtaler den 25. oktober med ansættelse hurtigst muligt herefter. Vi ser frem til at høre fra dig.
 
En ud af tre danskere bliver på et tidspunkt i deres liv ramt af kræft. To ud af tre bliver pårørende. Med så mange berørte vil vi samle befolkningen i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft, og som medarbejder kan du være med til at gøre en vigtig forskel. Kræftens Bekæmpelse er en demokratisk forening, hvor lokalforeninger og frivillige medvirker til, at vi når vores mål om, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at alle får det bedst mulige liv med og efter kræft.

Kontaktperson

Maja Maar Outzen
52 14 41 30