Gå til sygdomsliste

Til forsiden

Politisk konsulent til Kræftens Bekæmpelse

  • Region:Hovedstaden
  • Ansøgningsfrist:04. October 2022

 

Er du en haj til sekretariatsbetjening, og drømmer du om at være tæt på beslutningskraften i en stor patientorganisation? Vil du være med til at gøre en forskel for den tredjedel af os, der i løbet af livet får en kræftdiagnose og for de 360.000 mennesker, der lever med kræft? Vil du være med til at sætte kræftsagen på den politiske dagsorden og dermed bidrage til forbedring af rammerne for mennesker berørt af kræft? Så er jobbet som konsulent i Politik & Jura måske noget for dig.

 

Jobbet

Politik & Jura er sekretariat for Kræftens Bekæmpelses hovedbestyrelse, forretningsudvalg og for den administrative direktør i foreningen. Samtidig bidrager afdelingen til Kræftens Bekæmpelses politiske arbejde for at optimere kræftpatienters og pårørendes forhold i sundhedsvæsenet. Og vi kæmper for, at så mange som muligt undgår at blive syge af kræft. Det kræver politisk dygtighed, kreativitet og indsigt. Succeskriterierne er velsmurt sekretariatsbetjening og politiske resultater, der kommer mennesker berørt af kræft til gavn.

 

Du vil blive en del af et team, der både betjener den øverste politiske og administrative ledelse og varetager sundhedspolitiske udviklings- og koordineringsopgaver. Afdelingen beskæftiger sig i stigende grad med det forskningspolitiske område både nationalt og internationalt. Din rolle vil være at løfte både sekretariatsopgaver, som kan være mødeforberedelse og –opfølgning, udarbejdelse af præsentationer mv, og at bidrage til, at Kræftens Bekæmpelse lykkes med sine politiske projekter. Du vil skulle arbejde i et tværfagligt miljø og får en stor berøringsflade internt og eksternt.

 

Kvalifikationer

Vi søger en samfundsvidenskabelig kandidat med 5-7 års erfaring fra lignende stilling i for eksempel offentlig virksomhed. Du har et højt fagligt niveau og er udpræget fleksibel. Vi lægger vægt på gode samarbejdsevner, gode skriftlige kommunikationsevner, at du er initiativrig og har lyst og evner til at tage selvstændigt ansvar for din opgaveportefølje.

 

Vi tilbyder

Kræftens Bekæmpelse tilbyder et udfordrende og udadvendt arbejde i en afdeling, hvor der ikke er langt fra idé til handling. Vi tilbyder samarbejde med kolleger med forskellig uddannelsesmæssig baggrund og erfaring.

 

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat på fuld tid. Løn- og ansættelsesforhold efter aftale og kvalifikationer og i henhold til Kræftens Bekæmpelses overenskomst med AC. Arbejdsstedet er Strandboulevarden 49, 2100 København Ø.

 

Ansøgning

Du sender din ansøgning bilagt CV og eksamensbevis via www.cancer.dk/job senest den 4. oktober 2022 kl. 10.00. Vi modtager kun ansøgninger online. Vi holder ansættelsessamtaler den 10. og 13. oktober 2022 med tiltrædelse hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til afdelingschef Una Jensen, tlf. 35 25 72 50, Steffen Larsen 35 25 72 56 eller Heidi Smollerup Rasmussen 35 25 72 54.

 

Arbejdspladsen er røgfri.

 

En ud af tre danskere bliver på et tidspunkt i deres liv ramt af kræft. To ud af tre bliver pårørende. Med så mange berørte vil vi samle befolkningen i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft, og som medarbejder kan du være med til at gøre en vigtig forskel. Kræftens Bekæmpelse er en demokratisk forening, hvor lokalforeninger og frivillige medvirker til, at vi når vores mål om, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at alle får det bedst mulige liv med og efter kræft.

Kontaktperson

Una Jensen
35 25 72 50
23 41 06 76
Heidi Smollerup Rasmussen
35257254
30382319
Steffen Larsen
35257256
30651036