• Pancreasnetværket

    for patienter med kræft i bugspytkirtlen, galdeveje og tolvfingertarm samt deres pårørende

Videoer fra pancreascancer konference 16. november 2017

For at markere den internationale pancreascancerdag afholdt Pancreasnetværket i Danmark konference for patienter og pårørende torsdag den 16. november 2017 på Herlev Hospital.

Se videoer med oplæg fra konferencen

Pancreasnetværket afholder møde for patienter og pårørende

Fredag den 25. maj 2018 kl. 12.00 i Aalborg.

Vi glæder os til at se dig!

Hent program her (pdf)

Tilmeld dig her


Seneste nyheder

Patienter med overset diabetestype bliver fejldiagnosticeret

Patienter med den oversete type 3c-diabetes bliver ofte fejldiagnosticeret med diabetes type 2.

Ny viden om kræft i galdevejene

Patienter med kræft i galdevejene vil måske i fremtiden få tilbudt en genetisk analyse for, at lægerne kan afgøre, hvilken type behandling der er den bedste. Ny forskning viser nemlig, at sygdommen kan inddeles i fire overordnede kategorier, og det giver håb om, at man kan skræddersy behandlingen ti…


Video fra pancreascancer konferencen 24. aug.

Pancreasnetværket afholdt konference for patienter og pårørende d. 24. august 2017 på Vejle Sygehus - her kan du se video fra dagen.

Klik på billedet ovenfor for at se videoen.

Indhold i videoen

  • Kort velkomst og introduktion ved Ellen Gram, Styregruppen
  • Dorthe Crüger, adm. sygehusdirektør Sygehus Lillebælt byder velkommen til Vejle Sygehus og taler bla. om sygeshusets fokus på patienterne og drøm om at være patienternes kræftsygehus. I dag har sygehuset landets højeste patienttilfredshed. Dorthe er samtidig formand for Kræftens Bekæmpelse og talte i den forbindelse også om kræftbehandlingen ift vores patientgruppe.
  • Poul Ejby Rasmussen med sidste nyt fra Styregruppen herunder orientering om to meget aktuelle patientforløb, hvor det ene har været meget omtalt i dagspressen.
  • Lars Henrik Jensen, overlæge på Onkologisk afd Sygehus Lillebælt med indlæg om bla. behandling af galdevejscancer, status på behandling af pancreascancer og hvordan man finder den bedste behandling til den enkelte patient. 

Efter indlæggene - og uden for optagelse - var der en god times tid til erfaringsudveksling mellem patinterne og pårørende.