Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Vil du arrangere Pink Cup i din klub?

For turneringsledere

VIP-turnering 2019

Styrk sammenholdet i din golfklub

Pink Cup er en hyggelig lyserød turnering, der kan være med til at styrke sammenholdet i jeres klub. I vælger selv hvornår, I vil afholde Pink Cup i perioden primo maj til medio august, og om det skal være en selvstændig turnering eller en overbygning på en eksisterende turnering f.eks. på jeres damedag

Alle tilmeldte klubber får en flot turneringskasse med både præmier og materialer til turneringen, så I så nemt som muligt kan afholde en hyggelig og festlig turnering, hvor der samles ind til kampen mod brystkræft.

www.frivillig.dk

www.frivillig.dk, Kræftens Bekæmpelses frivilligsite, har vi samlet alt relevant information til arrangører af Pink Cup. Her findes desuden masser materialer til turneringen, i golfklubbernes Pink Cup-grupper. Opret derefter en profil på www.frivillig.dk og meld dig ind i din klubs gruppe. Er der ikke oprettet en gruppe til din klub, kan du kontakte Pink Cup, Støt Brysterne på pinkcup@cancer.dk, som vil oprettet den til jer.

Vær med til at fejre Pink Cup's 20-års jubilæum

I 2022 afholdes den 20. udgave af Pink Cup. Tilmeld jeres klub allerede nu og sæt kryds i kalenderen til en fantastisk fejring af Pink Cups 20-års jubilæum.

Tilmeld din klub Pink Cup 2022

Stor tak til alle, der er med til at arrange Pink Cup. 

Når vi står samme, kan det mærkes.