Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Vil du arrangere Pink Cup i din klub?

For turneringsledere

VIP-turnering 2019

Styrk sammenholdet i din golfklub

Pink Cup er en hyggelig lyserød turnering, der kan være med til at styrke sammenholdet i jeres klub. I vælger selv hvornår, I vil afholde Pink Cup i perioden 1. maj til 18. august 2020, og om det skal være en selvstændig turnering eller en overbygning på en eksisterende turnering f.eks. på jeres damedag

Alle tilmeldte klubber får en flot turneringskasse med både præmier og materialer til turneringen, så I så nemt som muligt kan afholde en hyggelig og festlig turnering, hvor der samles ind til kampen mod brystkræft.

www.frivillig.dk

www.frivillig.dk, Kræftens Bekæmpelses frivilligsite, har vi samlet alt relevant information til arrangører af Pink Cup. Her findes desuden masser materialer til turneringen, i golfklubbernes Pink Cup-grupper.

Tilmed din golfklub Pink Cup i menuen til venstre. Opret derefter en profil på www.frivillig.dk og meld dig ind i din klubs gruppe. Er der ikke oprettet en gruppe til din klub, kan du kontakte Pink Cup-sekretariatet på pinkcup@cancer.dk, som vil oprettet den for jer.

Bliv inspireret til VIP-turneringen

24. april 2020 afholdes der VIP-turnering i Sorø Golfklub for arrangører af Pink Cup. Her kan I møde andre Pink Cup-arrangører og få inspiration til hvordan, I kan afholde Pink Cup i jeres golfklub. Det er en inspirerende dag med golf og hyggeligt samvær.

Læs mere i din golfklubs gruppe på www.frivillig.dk

Stor tak til alle, der er med til at arrange Pink Cup.

Tilmeld din klub Pink Cup 2020