Bliv sponsor for Pink Cup

Vis socialt engagement og nå samtidig ud til en stor attraktiv målgruppe.

Der findes ingen golfturnering som Pink Cup, som er den største landsdækkende golfturnering for kvinder i Danmark med ca. 5.000 spillere årligt fordelt på ca. 100 golfklubber i hele landet.

Profilen på en Pink Cup-spiller er en kvinde mellem 35-70 år.

Pink Cup er Kræftens Bekæmpelses egen golfturnering og en velgørenhedsturnering, hvis formål er at samle ind til kampen mod brystkræft, som rammer 1 ud af 9 kvinder.

Hele eksistensgrundlaget for Pink Cup er fundraising til brystkræftsagen, og vi er derfor afhængige af sponsorater lige fra afholdelsesstedet for landsfinalen og VIP-turneringen til præmier, goodiebags m.m. 

Hvad får I ud af at være sponsor på Pink Cup

  • I udviser social ansvarlighed over for omverdenen og får en særlig historie tilknyttet, som kan medvirke til at differentiere jer fra andre
  • I bliver koblet sammen med Kræftens Bekæmpelse og alle de positive værdier, som knytter sig hertil – og får mulighed for at bruge Pink Cup og samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse i egen markedsføring og PR- indsatser
  • I får mulighed for at få en central sponsorrolle i Pink Cup
  • I kommer ud landsdækkende til en købestærk målgruppe
  • I får mulighed for at gøre en forskel i kampen mod kræft

Der er forskellige sponsorpakker - kontakt projektleder Charlotte Jespersen og hør, hvilke muligheder I har med et sponsorat på Pink Cup.

Charlotte Jespersen
Pink Cup, Støt Brysterne

Telefon 35 25 35 10
pinkcup@cancer.dk