Vil du arrangere Pink Cup i din klub?

Danmarks største velgørenhedsturnering

Styrk sammenholdet i din golfklub
Pink Cup er en hyggelig lyserød turnering, der kan være med til at styrke sammenholdet i jeres klub. I vælger selv hvornår, I vil afholde Pink Cup i perioden 25. april til 18. august 2022, og om det skal være en selvstændig turnering eller en overbygning på en eksisterende turnering f.eks. på jeres damedag.

Alle tilmeldte klubber får en flot turneringskasse med både præmier og materialer til turneringen, så I så nemt som muligt kan afholde en hyggelig og festlig turnering, hvor der samles ind til brystkræftsagen.

Vær med til at fejre Pink Cup's 20-årsjubilæum
I 2022 afholdes den 20. udgave af Pink Cup. Tilmeld jeres klub allerede nu og sæt kryds i kalenderen til en fantastisk fejring af Pink Cups 20-årsjubilæum.

Stor tak til alle, der er med til at arrange Pink Cup. Når vi står sammen, kan det mærkes.

Tilmeld din klub Pink Cup 2022

Turneringsbetingelser

Frivillig.dk
I din golfklubs gruppe på frivillig.dk, Kræftens Bekæmpelses frivilligsite, finder du alt relevant information til Pink Cup-arrangører og alle materialer til turneringen.

Sådan kommer du i gang:

  • Opret en profil på forsiden af www.frivillig.dk 
  • Aktiver din profil og log ind
  • Søg efter din golfklub, og meld dig ind i golfklubbens gruppe

Er der ikke oprettet en gruppe til din golfklub, eller har du brug for hjælp til at komme i gang på frivilig.dk, kan du kontakte Pink Cup, Støt Brysterne på pinkcup@cancer.dk