Vil du arrangere Pink Cup i din klub?

Danmarks største velgørenhedsturnering

Styrk sammenholdet i din golfklub
Pink Cup er en hyggelig lyserød turnering, der kan være med til at styrke sammenholdet i jeres klub. I vælger selv hvornår, I vil afholde Pink Cup i perioden 24. april til 17. august 2023, og om det skal være en selvstændig turnering eller en overbygning på en eksisterende turnering f.eks. på jeres damedag.

Alle tilmeldte klubber får en flot turneringskasse med både præmier og materialer til turneringen, så I så nemt som muligt kan afholde en hyggelig og festlig turnering, hvor der samles ind til brystkræftsagen.

Slå et slag for den gode sag
I 2023 afholdes den 21. udgave af Pink Cup. Tilmeld jeres klub allerede nu og vær med til at gøre en forskel for de ca. 5.000 kvinder, der hvert år rammes af brystkræft.

Stor tak til alle, der er med til at arrange Pink Cup. Når vi står sammen, kan det mærkes.

Tilmeld din klub Pink Cup 2023

Turneringsbetingelser

Frivillig.dk
I din golfklubs gruppe på frivillig.dk, Kræftens Bekæmpelses frivilligsite, finder du alt relevant information til Pink Cup-arrangører og alle materialer til turneringen.

Sådan kommer du i gang:

  • Opret en profil på forsiden af www.frivillig.dk 
  • Aktiver din profil og log ind
  • Søg efter din golfklub, og meld dig ind i golfklubbens gruppe

Er der ikke oprettet en gruppe til din golfklub, eller har du brug for hjælp til at komme i gang på frivilig.dk, kan du kontakte Pink Cup, Støt Brysterne på pinkcup@cancer.dk