Støt kræftsagen

Kun 3 pct. af vores indtægter
kommer fra det offentlige.
Dit bidrag er afgørende.

Landsfinale 2020

Landsfinale

Fællesfoto landsfinale 2019 i Aabenraa Golfklub

Landsfinalen 2020 er desværre aflyst

Vi er utrolig kede af at måtte meddele, at Kræftens Bekæmpelse på baggrund af pressemødet fredag den 18/9 har valgt at aflyse årets Pink Cup landsfinale. Dette skyldes i høj grad, at forsamlingsforbuddet for hele landet er blevet sat ned til 50 personer.

Inden udmeldingen i fredags havde vi allerede taget højde for antallet af deltagere i forhold til de fysiske rammer, så vi kunne afholde en tryg og sikker landsfinale, men med 68 inviterede samt ansatte, arrangører osv. er det desværre ikke muligt at afholde arrangementet inden for de nye retningslinjer fra sundhedsmyndighederne.

Vi er rigtig kede af at aflyse, da vi ved, at mange havde glædet sig til at deltage – ligesom vi selv havde. Men vi håber, at alle har forståelse for situationen, og i stedet vil se frem til næste år, hvor vi forhåbentlig igen kan samles til en fantastisk landsfinale.

De inviterede landsfinaledeltagere har fået besked om aflysningen på e-mail.

Vi beklager endnu engang meget for aflysningen og sender her en kæmpe virtuel tak for jeres indsats i årets Pink Cup turnering og jeres støtte til brystkræftsagen.

Mange hilsner

Pink Cup-sekretariatet