Her finder du inspiration og materiale til indhold på print, web og SoMe om Røgfri Fremtid. Du finder også materialer til events og aktiviteter.

Kontakt os, hvis du har spørgsmål til materialerne.
Seniorprojektleder: Aske Panduro, apa@cancer.dk, tlf: 35 25 76 91

Logo

Klik på billedet for fuld størrelse.
Højreklik for at gemme PNG-fil.

Tjek retningslinjer for brug af logo, før du går i gang.

Her finder du to logoer som billedfiler. Har du brug for logo i andre farver, typer eller som vektorgrafik, så skriv til Aske Panduro på apa@cancer.dk

Infografik

Klik på billedet for fuld størrelse.
Højreklik for at gemme.

Materialer til røgfrie udearealer, hvor børn og unge færdes

KL har udgivet inspirationskataloget Røgfri udearealer, der er en opfordring til kommunerne om at etablere røgfri uderum forskellige steder i byrummet. Det handler om røgfri udearealer på legepladser, foran idrætshaller, ved havnebassiner, foran ungdomsuddannelser, stadions, busstoppesteder og andre steder, hvor børn og unge færdes.

Som tillæg til inspirationskataloget har Røgfri Fremtid udviklet en pakke med skabeloner til skilte og kampagneplakater, som partnere i Røgfri Fremtid kan rekvirere kvit og frit og selv få trykt. Hent alle skilte og plakater herunder.

Hent ligeledes designmanualen, hvor I finder information om indholdet i pakken samt gode råd og vejledning til, hvordan der kan redigeres i
skabelonerne, så skilte og kampagneplakater passer ind hos jer her.

Skiltene er tænkt som permanente skilte, der kan hænges op ved legepladser, idrætshaller, stadions m.m.

Klik på et billede for at downloade

Kampagneplakaterne kan løbende opsættes i gadeskilte – eksempelvis forud for indførsel af røgfri udeareal og ad hoc ved røgfri udendørs arrangementer.

Klik på et billede for at downloade

Events & aktiviteter

Find inspiration og vejledning til aktiviteter, der sætter rygning på dagsorden.

Røgfri Fremtid har udviklet materialer til aktiviteter og events, som vi har samlet i en eventvejledning. Denne vejledning indeholder en beskrivelse af hver aktivitet, samt hvilke materialer I kan/skal bruge for at udføre aktiviteten. Formålet er at inspirere og give idéer og vejledning til, hvordan I kan sætte fokus på og skabe dialog om rygning til eksempelvis temadage, byfester mv. Formålet med en event eller aktivitet kan også være at skabe kendskab til partnerskabet Røgfri Fremtid, som arbejder for en røgfri generation i 2030.