Arrangement i Props & Pearls for brystkræftopererede kvinder om seksualitet

Dato/tid:
7. november 2019 19:00 - 21:00

Dansk Brystkræft Organisation – DBO-kreds Hovedstaden og Senfølgerforeningen har inviteret Karen Egebjerg Rischel læge, klinisk sexolog og mindfulnesslærer til at holde oplæg. Til dagligt arbejder Karen på Sexologisk Klinik i København, hvor hun bl.a. hjælper enlige og par, hvis sexliv er gået i stå, efter de er blevet ramt af sygdom.

I sit oplæg vil Karen tale om seksualitet som værende mere end samleje og orgasme og sætte fokus på, at accept af ændret krop og livssituation er en forudsætning for at kunne gå på opdagelse i en ny sanselighed og seksualitet.

Hun vil berøre betydningen af at give slip på en målstyret seksualitet for i stedet at bestræbe sig på at være til stede i nuet med alle de muligheder for sansning og kontakt, som kan opstå. Og hun vil tale om udforskning af egen sanselighed og lyst, som en vej til at give sig selv omsorg og kærlighed og samtidig skabe bedre basis for eventuel seksualitet med en partner.

Medarbejdere fra Props & Pearls vil bidrage med deres store indsigt i bc-kvinders seksualitet.

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål til Karen, har du mulighed for på forhånd at sende spørgsmål (senest den 24. oktober) til Lene på mail: Lene.knudsen@brystkraeft.dk

Lene vil sende spørgsmålene til Karen.

Arrangementet er for medlemmer af Senfølgerforeningen og/eller DBO.

Der serveres kaffe, te og frugt. I er velkomne fra kl. 18.30.

Tilmelding:  Deltagelse i arrangementet forudsætter tilmelding på: anne@senfoelger.dk eller på mobil på 2618 3372.  Der er begrænsede pladser!

Adresse:
Props & Pearls
Nikolai Plads 23
1067 København K

Kontaktperson


Anne Bajda

26 18 33 72

anne@senfoelger.dk