Foredrag om smerter efter kræftbehandling v/ speciallæge Niels-Henrik Jensen

Dato/tid:
17. marts 2020 18:00 - 20:00

Foredrag om smerter efter kræftbehandling ved speciallæge i anæstesiologi og smertebehandling Niels-Henrik Jensen.

Smerter er en hyppig senfølge efter kræftbehandling. De kan opleves som muskel, -led og knoglesmerter eller som nervesmerter også kaldet neurogene smerter. Og typerne af smerter skal behandles forskelligt.

Disse senfølge-smerter kan være forårsaget af både kirurgi, stråle eller kemobehandling samt antihormonbehandling. Derfor vil de være forskellige afhængigt af hvilken type af kræft, man har haft.

Overlæge Niels-Henrik Jensen er tidligere leder af tværfagligt smertecenter på Herlev Hospital og har årelang erfaring i emnet. Han vil fortælle om disse smerter med fokus på de psykosociale aspekter og mulighed for behandlinger. Han vil også komme ind på, hvad du selv kan gøre for at afhjælpe dine smerter. 

Målgruppe:
Alle kræftpatienter, som har en eller anden form for smerter efter kræftbehandling. Pårørende og fagpersoner er også meget velkomne. 

Tilmelding: 
Via linket øverst på siden. Tilmelding er nødvendigt, da der er et begrænset antal pladser. Pladserne tildeles efter "først til mølle princippet". Tilmelding skal ske inden d. 10 marts. Du vil modtage en bekræftelse pr. mail.

Hent invitation (pdf)

Adresse:
Kræftrådgivningen i Vejle
Kræftpatienternes Hus
Beriderbakken 9
7100 Vejle

Kræftrådgivningen i Vejle

Kræftpatienternes Hus
Beriderbakken 9
7100 Vejle


Åbningstider

Mandag-torsdag kl. 10.00-16.00

Fredag kl. 10.00-13.00

Tlf. 70 20 26 86

Du er velkommen til at kigge forbi til en snak i vores åbne rådgivning, eller du kan ringe og høre nærmere og bestille en tid. 


Se flere begivenheder fra denne rådgivning

Kontaktperson


Mette Rosendal

mette.rosendal@hotmail.dk