Marianne Nord Hansen
Mobil: 29 82 28 74
info@senfoelger.dk

Jeg er formand for Senfølgerforeningen og har mange års erfaringer med at hjælpe andre med senfølger. Ud over min direkte hjælp til personer, som har senfølger – så arbejder jeg meget fagligt som formand, hvor jeg holder oplæg og publicerer om senfølger. Jeg er medlem af Hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse og sidder i Kræftudvalget i Sundhedsstyrelsen.

Jeg arbejder altid ud fra ”patientens stemme” og arbejder politisk for, at kræftpatienter løbende og rettidigt skal udredes og behandles for deres senfølger - og at personer med senfølger fagligt og menneskeligt ”skal tages alvorligt”. Jeg sidder i Styregruppen for landets tre nationale centre inden for senfølger og har fingeren på pulsen om den udvikling, der foregår inden for senfølgeområdet.

Dorthe Kann Hostrup
Mobil: 40 59 46 03
dorthehostrup@senfoelger.dk

Jeg er født i 1954 og uddannet sygeplejerske. Jeg fik kræft i år 2000, da jeg var 46 år gammel. Jeg har arbejdet med senfølger siden 2009, hvor jeg var med til at starte en netværksgruppe i Aalborg. Jeg har selv flere senfølger, der har udviklet sig over mange år.

I foreningen arbejder jeg med netværksgrupperne og de studerende, og jeg varetager en del administrative opgaver. Jeg er folkepensionist og bor i Nordjylland.

Anne Bajda Nielsen

Hanne Jæger
Revisor suppleant

Besøg cancer.dk