Bestyrelsen


Bestyrelsen

Formand 
Marianne Nord Hansen
Mobil: 29 82 28 74
info@senfoelger.dk

Jeg er formand for Senfølgerforeningen og har mange års erfaringer med at hjælpe andre med senfølger. Ud over min direkte hjælp til personer, som har senfølger – så arbejder jeg meget fagligt som formand, hvor jeg holder oplæg og publicerer om senfølger. Jeg er medlem af Hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse og sidder i Kræftudvalget i Sundhedsstyrelsen.

Jeg arbejder altid ud fra ”patientens stemme” og arbejder politisk for, at kræftpatienter løbende og rettidigt skal udredes og behandles for deres senfølger - og at personer med senfølger fagligt og menneskeligt ”skal tages alvorligt”. Jeg sidder i Styregruppen for landets tre nationale centre inden for senfølger og har fingeren på pulsen om den udvikling, der foregår inden for senfølgeområdet.


Bestyrelsen

Næstformand
Dorthe Kann Hostrup
Mobil: 40 59 46 03
dorthehostrup@senfoelger.dk

Jeg er født i 1954 og uddannet sygeplejerske. Jeg fik kræft i år 2000, da jeg var 46 år gammel. Jeg har arbejdet med senfølger siden 2009, hvor jeg var med til at starte en netværksgruppe i Aalborg. Jeg har selv flere senfølger, der har udviklet sig over mange år.

I foreningen arbejder jeg med netværksgrupperne og de studerende, og jeg varetager en del administrative opgaver. Jeg er folkepensionist og bor i Nordjylland.


Anne Bajda Nielsen
Bestyrelse, kasserer
Mail: anne@senfoelger.dk

Simone Hede
Bestyrelse, sekretær
Mail: simone@senfoelger.dk

Anna-Maria Barse
Bestyrelsesmedlem
Mail: anna@senfoelger.dk

Randi Lindeneg
Bestyrelsesmedlem
Mail: randi@senfoelger.dk

Susanne Malchau
Bestyrelsesmedlem

Rikke Helsted
Bestyrelsesmedlem

Esther Zoe Lau
Bestyrelsesmedlem

Jette Damgaard
Bestyrelsesmedlem


Mogens Schønbeck
Revisor

Kirsten Andersen
Revisor

Hanne Jæger
Revisor suppleant

 
Besøg cancer.dk

 

Læs om bivirkninger og senfølger på cancer.dk

 

Besøg cancer.dk